Een strik om een geweldig jaar   

 

Delta’s prestaties in 2019

Delta stelt alles in het werk om uw klanten overal in de wereld te brengen waar zij maar willen zijn om de feestdagen met vrienden en familie te vieren. Met nieuw gelanceerde producten, gemoderniseerde toestellen en een voortdurende focus om mondiaal voorop te gaan in duurzaamheid, was het een druk jaar. Hier is een greep uit de hoogtepunten van Delta in 2019:


Prijswinnende prestaties

Naast voor het tweede jaar op rij te zijn verkozen tot ‘s werelds meest punctuele airline door FlightGlobal, sleepte Delta in 2019 nog een reeks prestigieuze awards in de wacht.

De professionals in de zakelijke reiswereld riepen Delta voor het negende opeenvolgende jaar uit tot de Nummer 1 luchtvaartmaatschappij tijdens de jaarlijkse Business Travel News Airline Survey, met opnieuw de volle winst in alle 11 categorieën.


Verbeterde vliegervaring

 

Delta One - 767-400 Refurbished
Delta Premium Select
Main Cabin

Delta’s nieuwe, verbeterde ervaring aan boord voor internationale Main Cabin passagiers  werd in november geïntroduceerd. Ontworpen om memorabele momenten te creëren – zoals ‘Welkom aan boord’ Bellini cocktails en dineren in bistrostijl – dit alles maakt deel uit van Delta’s toewijding om in elke passagier te investeren, ongeacht waar deze in het toestel is gezeten.

Ondertussen voorziet Delta elke cabine van verbeterd comfort met de gemoderniseerde Boeing 767-400 en B777’s op meer trans-Atlantische routes. In deze toestellen presenteren we ook onze nieuwste premium economy product, Delta Premium Select.


Biometrische innovatie

Delta breidt haar gebruik van biometrische technologie uit naar meer hubs in de VS. Reizigers die rechtstreeks naar internationale bestemmingen vliegen, kunnen gebruikmaken van gezichtsherkenning bij het boarden van vluchten op Atlanta Concourse E, Minneapolis en Salt Lake City.

Delta lanceerde de eerste biometrische terminal in de VS in december vorig jaar op Atlanta’s Concourse F.


Afvalreductie

Door het simpelweg verwijderen van de plastic verpakkingen om de vernieuwde TUMI toilettasjes eerder dit jaar, bespaart Delta ruim 14.000 kg aan plastic afval in slechts één jaar.

Voorts vervingen we plastic roerstaafjes, rietjes en bestekwikkels aan boord van internationale main cabin, alsook serviesgoed in Delta Sky Clubs® door meer duurzame alternatieven. Dit bespaart jaarlijks ruim 135.000 kg aan plastic afval – het gewicht van twee Boeing 757’s. 


Maatschappelijke bijdrage

Na lancering in april dit jaar biedt The Great Delta Give-Back werknemers een betaalde vrije dag om zich als vrijwilliger in te zetten voor een goed doel, en ondersteunt meer dan 600 gemeenschappen wereldwijd.


CO2-compensatie

 

Op de Dag van de Aarde (Earth Day) 2019 compenseerde Delta de CO2-uitstoot van meer dan 300.000 reizigers binnen de VS. We werkten samen met onze partners Air France, KLM en Virgin Atlantic om de CO2-uitstoot te compenseren van meer dan 15.000 vluchtsegmenten van reizigers naar en vanaf Chicago voor de GBTA Convention.

Voorts maakten we het makkelijker voor reizigers om aan te sluiten bij onze duurzaamheidsmissie, met een meer gebruiksvriendelijke CO2-calculator op co2-delta.com. Zij kunnen hier ook zelf kiezen welk programma zij met hun compensatie willen ondersteunen.


 

Anvullende bronnen
 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.