MEDIABIBLIOTHEEK   


Ervaring aan boord

Delta One® Suites

Delta One Suites biedt ultieme luxe aan boord van bepaalde internationale vluchten.

Delta One®

Directe gangtoegang en een 180 graden vlakke stoel zijn slechts twee van de vele luxe eigenschappen die het verschil maken.

Delta Premium Select

Met Delta Premium Select genieten passagiers van superieur comfort op veel van onze langste vluchten.

Delta Comfort+®

Plus betekent meer - Comfort+ boarding, eigen bagageruimte boven het hoofd, extra beenruimte en achteroverleunen voor meer comfort.

Delta Main Cabin

Entertainment, maaltijden en dranken, plus de mogelijkheid om stoelen te kiezen vanaf 360 dagen vooraf en een koffer in te checken - een flexibeler Economy class-tarief.

Main Cabin opnieuw uitgevonden

Reizigers zullen aangenaam worden verrast aan boord van Delta’s internationale routes als de luchtvaartmaatschappij vanaf november haar vernieuwde Main Cabin introduceert.


Producten en diensten

Gratis mobiele berichten versturen bij Delta

Nu kunnen passagiers genieten van gratis mobiele berichten versturen en gebruikmaken van iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger op alle vluchten van Delta.

Comfort+ Boekingsgids

Of het nu wordt gekocht als tariefoptie of als extra optie, Delta Comfort+ is eenvoudig te boeken en eenvoudig te verkopen.

Lees hier hoe..

Pre-Select Maaltijden

Zorgeloos op pad met pre-select maaltijden. Reizigers kunnen hun maaltijden ruim van te voren en nu ook via de Fly Delta App zelf uitkiezen.


Netwerk en vloot


Partners


Video's

DELTA’S NIEUWE INFLIGHT-ENTERTAINMENT
Delta’s nieuwste toestel - de A330-900neo - is in gebruik genomen en daarmee ook het ultramoderne entertainmentsysteem, een baanbrekend draadloos IFE-systeem van Delta Flight Products.

De Fly Delta app

Van automatisch inchecken tot realtime bagage traceren, de Fly Delta app is de moeite waard.

RFID Realtime bagage traceren

Delta’s focus op innovatie heeft een volgend stadium bereikt met de lancering van een toonaangevende dienst die passagiers in staat stelt hun ingecheckte bagage via hun mobiele telefoon te volgen. 

Biometrische terminal

Delta lanceert de eerste volledige biometrische terminal in Atlanta’s Terminal F. 


Infographics

New Main Cabin Service

Delta’s nieuwe Main Cabin-service

Reizigers zullen aangenaam worden verrast aan boord van Delta’s internationale routes als de luchtvaartmaatschappij vanaf november haar vernieuwde Main Cabin introduceert. “Welkom aan boord” Bellini-cocktails, een verfrissend warm handdoekje en een mix-and-match keuze uit hapjes en voorgerechten zijn slechts enkele voorbeelden waarmee Delta zich met haar internationale Main Cabin-service onderscheidt. 

 

 

 

 

 

Einde van het plastic rietje

Delta vermindert het gebruik van enkelvoudig gebruikt plastic aan boord, op luchthavens en in het hoofdkwartier.

 

 

 

 

Welkom in de nieuwe 767-400

Langeafstandsvluchten worden een briesje met Delta's vernieuwde 767-400 die vanaf november de lucht ingaat. Nu al zien wat uw reizigers mogen verwachten?

 

Innovatie met impact

Ervoor zorgen dat passagiers naar hun reis kunnen uitkijken, in plaats van deze simpelweg te doorstaan.

Biometrische terminal Atlanta

Delta heeft de eerste biometrische terminal in de Verenigde Staten in gebruik genomen op Maynard H. Jackson International Terminal (Terminal F) in Atlanta.

Biometrische terminal - Hoe werkt het

Passagiers kunnen van begin tot eind gebruikmaken van gezichtsherkenning op ATL’s Terminal F en om te boarden op DTW.

Merkgebonden boarding

Delta maakt boarden eenvoudig voor passagiers die wereldwijd reizen.  Boardingzones voor Delta-vluchten wereldwijd hebben een nieuwe naam gekregen vanwege het gekochte merktarief.

Overstappen in Atlanta

Het is wellicht de drukste luchthaven van de wereld, maar overstappen op Atlanta is eenvoudig.


Afbeelding- en gegevensverval

Let op de vervaldatum van afbeeldingen en gegevens die aangegeven staat op de PDF bij het downloaden.

Voorbeeld

PDF-naam: DeltaOneSuites_d_EXP15May2020.pdf 

Vervaldatum: 15 mei 2020

Veel van onze productafbeeldingen vervallen op een bepaalde datum en mogen ná die datum niet meer gebruikt, verspreid of gepubliceerd worden.

Om licentieproblemen te voorkomen vragen wij u deze afbeeldingen niet meer te gebruiken na de vervaldatum. Anders kan dit leiden tot een boete of factuur voor extra rechten.

Als u hulp nodig heeft of vragen wil stellen over bepaalde afbeeldingen die u momenteel gebruikt, kunt u ons een e-mail sturen op EMEAISalesCommunications@delta.com.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.