8 manieren waarop Delta de toon zet op het gebied van innovatie   

 

Delta is door Fast Company voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot een van de Meest Innovatieve Bedrijven Wereldwijd. Het is de enige luchtvaartmaatschappij die genoemd wordt op het gebied van techniek tussen bedrijven als Apple, Microsoft en Google.

Hier zijn 8 van de highlights op het gebied van innovatie van Delta
 

Lancering van de eerste biometrische terminal in de VS ooit.

Internationale passagiers die van Terminal F op Delta’s Atlanta-hub vliegen kunnen ervoor kiezen gebruik te maken van gezichtsherkenning in plaats van een instapkaart of door de overheid uitgegeven ID voor het inchecken, de bagage-afgifte, beveiliging en het boarden.

Delta zal gedurende 2019 de volledige biometrische ervaring in gebruik nemen op haar hub in Detroit.

Meer informatie: Delta News Hub

Infographic: Biometrische terminal Atlanta


Introductie van het eerste draadloze in flight entertainmentsysteem ter wereld

Delta’s revolutionaire, unieke draadloze IFE-platform is geïnstalleerd in Delta’s nieuwe A220-vloot.

De nieuwe technologie betekent dat Delta kan doorgaan met het aanpassen van de IFE-ervaring van haar passagiers — terwijl de uitstoot wordt verlaagd omdat het gewicht van bedrading in het toestel afneemt.

Meer informatie: Delta News Hub

Uitgelichte onderwerpen: De Airbus A220-100

 


Uitrol van de eerste beveiligde biometrische toegang tot de Delta Sky Club® in een binnenlands netwerk

Ondertussen kunnen Delta Sky Club-leden met CLEAR hun vingerafdrukken gebruiken voor toegang tot alle 50 vestigingen van Delta Sky Club in de VS. Delta is de enige Amerikaanse internationale luchtvaartmaatschappij die passagiers een veilige biometrische check-in-mogelijkheid biedt met één enkel controlepunt in het binnenlandse netwerk.

Meer informatie: Delta News Hub


Een andere manier voor passagiers om hun mijlen te gebruiken voor betaling

Delta-passagiers hebben de mogelijkheid om te betalen voor upgrades na hun initiële aankoop met dezelfde of een andere vorm van betaling, waaronder de gloednieuwe optie om mijlen te gebruiken via Delta.com.

Meer informatie: Delta News Hub


Upgrade van de baanbrekende Flight Weather Viewer-app om een veiligere en soepelere reis te bieden

Delta is de enige wereldwijde luchtvaartmaatschappij die minder hevige turbulentie heeft dankzij de in de sector unieke Flight Weather Viewer-app.

Piloten van Delta gebruiken de app op een groot deel van de vluchten om een veiligere, meer comfortabele en brandstofefficiënte vlucht te bieden.

Meer informatie: Delta News Hub


Overzicht houden met de verbeterde Fly Delta-app

De Fly Delta-app staat steeds bovenaan in de beoordelingen van luchtvaart-apps vanwege de toonaangevende kenmerken die passagiers helpen hun reiservaring onderweg te beheren.

Klanten kunnen automatisch inchecken, volledig geïntegreerde plattegronden van luchthavens gebruiken, upgrades beheren, realtime ruimbagage traceren, een geannuleerde vlucht opnieuw boeken en meer.

Meer informatie: Delta News Hub


Uitbreiding van mobiele apparaten om passagiers onderweg sneller te kunnen helpen

Delta’s handige “Nomad”-tool geeft medewerkers de mogelijkheid om stoelwijzigingen te doen, passagiers om te boeken, de bagagestatus te controleren, passagiers te boarden of in te checken en bagagelabels en instapkaarten af te drukken. De luchtvaartmaatschappij zal in de loop van 2019 1.000 extra apparaten in gebruik nemen op bijna 40 binnenlandse en internationale locaties.

Meer informatie: Delta News Hub


De enige wereldwijde maatschappij met FRID realtime bagagetracking via haar app

De RFID-technologie voor bagagetracking maakt gebruikt van scanners die radiogolven gebruiken om zeer accuraat en consistent gegevens te verzamelen middels de RFID-chip die in elk Delta-bagagelabel zit.

Delta blijft de enige wereldwijde luchtvaartmaatschappij die de techniek in haar hele netwerk gebruikt en zo passagiers kan voorzien van live pushberichten over de reis van hun bagage via de Fly Delta-app.

Meer informatie: Delta News Hub

Producten en Diensten: Realtime bagage traceren

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.