Vernieuwde 777-toestelvloot   

 

Met Delta One®-suites en nieuwe Delta Premium Select-cabine

Delta biedt passagiers meer keuze, comfort en luxe dan ooit tevoren.

Passagiers kunnen kiezen uit alle vier stoelproducten - Delta One Suites, Delta Premium Select, Delta Comfort + en Main Cabin - aan boord van een gerenoveerd 777-toestel.

 


Delta One Suites

Ontworpen met de nadruk op uitzonderlijke klantcomfort en privacy, biedt de bekroonde Delta One-suite elke passagier een privéruimte toegankelijk met een schuifdeur met doordachte persoonlijke opbergruimten, een geavanceerd entertainmentsysteem tijdens de vlucht, en luxe versieringen en afwerking voor een ongeëvenaarde business class-ervaring met een comfortabele, huiselijke sfeer.

Delta One Suites

Delta Premium Select

De Delta Premium Select-cabine weerspiegelt Delta’s toewijding aan het bieden van een keur aan opties voor passagiers, zodat ze hun reis kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften door het bieden van extra ruimte (met verstelbare hoofd- en voetsteunen) en een uitgebreidere service.

Delta Premium Select

Delta Comfort+®

Passagiers die reizen in Delta Comfort+ profiteren van de uitgebreidere ervaring die ze zoeken. Naast ruim 10 centimeter extra beenruimte, bieden de stoelen in Delta Comfort+ eigen opbergruimte boven de plek en toegang tot vroege boarding.

Comfort+

Main Cabin

Delta’s opgefriste 777’s beschikken over 46 cm brede Main Cabin-stoelen — de breedste binnen Delta's internationale vloot. Elke passagier heeft ook eigen stroomaansluitingen en gratis premium entertainment op eigen schermen achter in de stoel voor zich.

Delta Main Cabin

*Aantal stoelen in Main Cabin varieert op basis van toestelconfiguratie. 220 stoelen in 3-cabine-opstelling en 122 stoelen in 4-cabine-opstelling.


Het vliegtuig is voorzien van een supersnelle Gogo Ku wifi-internetverbinding en passagiers hebben toegang tot gratis mobiele berichtendiensten tijdens de vlucht via iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger.

Alle acht van Delta’s 777-200ER en alle 10 777-200LR toestellen worden aangepast voor het einde van 2019.


Het opgefriste ontwerp van de 777 is onderdeel van Delta’s miljardeninvestering in de algehele klantervaring. Gedurende de afgelopen jaren heeft de maatschappij voor significante verbeteringen gezorgd in de Main Cabin-ervaring, waaronder gratis Main Cabin-maaltijden op bepaalde routes van kust naar kust, gratis mobiele berichtendiensten, gratis entertainment tijdens de vlucht, nieuwe Main Cabin-snacks, de introductie van mousserende wijn, toegang tot wifi op bijna alle vluchten, betere dekens en versere Flight Fuel mogelijkheden voor het kopen van eten. Recente verbeteringen aan de Delta One ervaring tijdens de vlucht zijn nieuwe door chef-koks samengestelde Delta One-menu’s van Jon Shook en Vinny Dotolo voor vluchten vanaf LAX, vernieuwde TUMI-voorzieningensets met Kiehl’s-producten, en een door Alessi ontworpen collectie van servies en bestek.

 

09Dec2019

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.