Delta’s nieuwe Main Cabin-service   

ONOVERTROFFEN SERVICE VOOR PASSAGIERS IN MAIN CABIN OP INTERNATIONALE VLUCHTEN

Reizigers zullen aangenaam worden verrast aan boord van Delta’s internationale routes1 als de luchtvaartmaatschappij vanaf november haar vernieuwde Main Cabin introduceert. “Welkom aan boord” Bellini-cocktails, een verfrissend warm handdoekje en een mix-and-match keuze uit hapjes en voorgerechten zijn slechts enkele voorbeelden waarmee Delta zich met haar internationale Main Cabin-service onderscheidt. 

 


 

DIT MOGEN PASSAGIERS VERWACHTEN IN DELTA’S NIEUWE INTERNATIONALE MAIN CABIN

 
Klaar om op te stijgen

Voordat zij aan boord gaan worden de passagiers al in de gateruimte welkom geheten door hun purser of de hoofdsteward/stewardess, gevolgd door een persoonlijke begroeting bij de toesteldeur.

 

Welkom aan boord

Kort na het opstijgen worden de passagiers onthaald op verfrissende, gratis “Welkom aan boord” Bellini-cocktails, gemaakt met sprankelende prosecco en overheerlijke perzikpuree.

De passagiers kunnen zich direct bij de start opfrissen
met een warm handdoekje.

 

 

Welcome Cocktail
Meal Service
Eet smakelijk!

De nieuwe maaltijdservice in bistrostijl  omvat een mix-and-match keuze uit verbeterde hapjes en grotere voorgerechten – vergelijkbaar met dineren in een restaurant.

Passagiers kunnen kiezen uit een vernieuwd menu en hun maaltijd genieten van op maat ontworpen serviesgoed en verbeterd bestek – compleet met placemat.

De grotere voorgerechten zijn geïnspireerd op geliefde Delta One®-gerechten.

Het dessert wordt op de meeste vluchten afzonderlijk geserveerd, met keuze uit gratis wijn, bier, frisdrank en Starbucks® koffie.

 

 

Leun achterover en ontspan

Aan boord is gratis mobiele berichtenverkeer en
passagiers kunnen hun e-mail bijwerken of social
media inzien met Wi-Fi die beschikbaar2 is op alle
trans-Atlantische vluchten.

Zij kunnen ook kiezen uit honderden gratis films, TV, muziek en meer van Delta Studio®3, alles on-demand
op hoge-resolutieschermen in de stoelleuningen.

 

 

Free Messaging
Main Cabin Amenity Kit
Droom groots

Kleine details zoals een slaapkit met een oogmasker, oordopjes en een deken, maken het passagiers makkelijk om even weg te doezelen.

 

 

 

 

 

Dank voor uw keuze voor Delta

Kort vóór aankomst ontvangen de passagiers nogmaals een warm handdoekje om zich op te frissen.

Ten slotte, als blijk van dank voor het vliegen met Delta
en een welgemeend afscheid namens de bemanning, worden de passagiers getrakteerd op chocolaatjes
tijdens de daling.

Farewell Chocolates

 

EEN ERVARING ONTWORPEN DOOR CABINEPERSONEEL, ONDERSCHREVEN DOOR PASSAGIERS

Delta’s nieuwe Main Cabin is het resultaat van  intensieve tests op meer dan 700 vluchten en strenge servicebeoordelingen tijdens bijna 14.000 vluchturen. De informatie uit meer dan 1.800 klantonderzoeken, de feedback van de bemanning en de input van een ontwerpteam van 24 cabinemedewerkers tillen de innovatieve service op internationale vluchten naar perfectie.

 

Lead Flight Attendant
Het creëren van magische momenten aan boord

De afgelopen maanden heeft Delta speciale trainingen aangeboden aan haar team van meer dan 3.000 pursers – de leidinggevende cabinemedewerkers op internationale vluchten. De uitbreiding van de rol van de purser met voorafgaande kennismaking in de gateruimte en een persoonlijke begroeting bij het betreden van het toestel, zorgt voor een welkome verbinding tussen bemanning en passagiers. Dit leidt tot gedenkwaardige momenten en een algehele aangename ervaring.


 

AANVULLENDE BRONNEN

Flyer serviceverbetering in nieuwe Main Cabin

 

Infographic serviceverbetering in nieuwe Main Cabin


 

1 Inclusief internationale vluchten van 6,5 uur of langer, plus geselecteerde kortere internationale vluchten die Delta One® of Delta Premium Select aanbieden. 2 Wi-Fi-beschikbaarheid en -compatibiliteit: raadpleeg Sky magazine voor een dekkingskaart. Go-Go In-Flight Internet is compatibel met Android TM-, Apple®-, Windows®- en Blackberry®-apparaten met Wi-Fi. Ondersteunde browsers zijn onder meer: Google Chrome®, Microsoft Internet Explorer® 9-12, Mozilla Firefox®, Amazon Silk® en Safari® op iOS® of OS X®. Voice-oproepen, videochat en web/app-gebaseerde streaming videodiensten, zoals Netflix® en HBO GO®, worden niet ondersteund. 3 Voorwaarden Delta Studio:  entertainmentopties kunnen verschillen per toestel en per route. Raadpleeg onze overzichten op delta.com om te bepalen of uw toestel of route is inbegrepen, De prijzen van entertainment kunnen op elk moment wijziging ondergaan.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.