Het verschil overbruggen   

Vijf manieren waarop Delta vliegen met haar mondiale partners makkelijker maakt

 

  • Het wegnemen van ongemakken in technologie, beleid en procedures om een consistente en naadloze reiservaring mogelijk te maken.
  • Nieuwe opties voor inchecken en stoelkeuze geven passagiers meer controle.

Delta streeft ernaar passagiers wereldwijd een consistente en naadloze reiservaring te bezorgen op vluchten van Delta en haar partners. Door alle aspecten van de reis van de passagier in ogenschouw te nemen, vanaf de boeking tot en met het ophalen van de bagage op de eindbestemming, heeft Delta innovatieve, ongekende manieren gevonden om de reiservaring te verbeteren en makkelijker te maken. 


Check-In
Inchecken

Als eerste in de branche kunnen Delta-passagiers nu inchecken voor codeshare-vluchten van Delta die worden uitgevoerd door partners Air France, KLM en Virgin Atlantic via de Fly Delta app of op delta.com. Dit werkt zelfs als de eerste vlucht op de route wordt uitgevoerd door Air France, KLM of Virgin Atlantic. De passagiers ontvangen hierbij een instapkaart en de stoeltoewijzing voor elk deel van hun reis.


Stoelen

Een baanbrekend initiatief stelt Delta-passagiers die een deel van hun reis vliegen met Air France en KLM in de gelegenheid om tijdens het boekingsproces gratis en betaalde stoelen te selecteren via de Fly Delta app of op delta.com. Passagiers die met Aeroméxico vliegen kunnen ook ná het boekingsproces gratis en betaalde stoelen kiezen. Passagiers die vliegen met Virgin Atlantic, Korean Air en WestJet kunnen gratis stoelen kiezen via Delta’s eigen digitale kanalen.

Seat Map

SkyTeam Rebooking
SkyTeam Rebooking

Met de introductie van de SkyTeam Rebooking-tool kunnen de medewerkers van Delta Reserveringen tickets boeken, omboeken of opnieuw uitgeven voor passagiers die vliegen met één van de 18 overige SkyTeam-leden, en dat alles in een paar minuten tijd wanneer een passagier onverhoopt te maken krijgt met een reisonderbreking.


TSA Pre-Check

Delta-passagiers die een TSA pre-check hebben gekregen, krijgen dit nu op hun instapkaarten geprint op vluchten met Virgin Atlantic, Korean Air, Aeroméxico en WestJet. Deze maand gaat dit ook gelden bij Air France en KLM, de overige Delta-partnermaatschappijen volgen in 2020.

TSA Pre

Sky Priority
Corporate Priority

Als eerste in de branche breidde Delta haar Corporate Priority-programma uit naar partners. Op dit moment zijn vijf internationale partners aangesloten, zodat zakenreizigers wereldwijd kunnen rekenen op consistente voordelen. Deze voordelen zijn beschikbaar bij Aeroméxico, Air France, KLM, Virgin Atlantic en Delta en bieden:

  • Betere stoelkeuze: Indien beschikbaar kunnen zakenreizigers kiezen voor betere Main Cabin-stoelen, zonder een extra toeslag te hoeven betalen.
  • Priority Boarding: Zakenreizigers kunnen eerder aan boord gaan volgens het boardingproces van elke maatschappij.
  • Priority Service Recovery: Bij een onregelmatige operatie krijgen zakenreizigers voorrang bij omboeken of tijdelijke accommodatie. Bovendien genieten zakenreizigers ‘Denied Boarding Prioritization’ en ‘Downgrade Prioritization’ in het onwaarschijnlijke geval dat Delta of één van haar partners niet in staat is om alle passagiers tegemoet te komen zoals oorspronkelijk gepland.

Delta werkt voortdurend samen met haar partnermaatschappijen aan een naadloze reiservaring en investeert in technologie om dat te bewerkstelligen. Voorbeelden zijn Delta’s primeurs in klantoplossingen, zoals RFID-bagageafhandeling, automatisch inchecken en bagagetracking via de mobiele Fly Delta app, een sectorbrede alliantie die passagiers naadloze connectiviteit aan boord bezorgt, meer efficiënte en high-tech geautomatiseerde screening lanes, en een baanbrekende app die Delta-piloten helpt turbulentie te voorkomen voor een comfortabelere vlucht. Delta werd in 2018 door Fast Company uitgroepen tot één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld, waarmee zij de zesde plaats onder de reisondernemingen innam.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.