Nieuwe gates, nieuwe routes: Voor Delta-passagiers valt er meer te genieten op LAX   

LAX Seating Area

Delta Air Lines en Los Angeles World Airports (LAWA) voltooiden een volgende belangrijke fase van de Delta Sky Way op LAX: de fonkelnieuwe T3-faciliteit met negen nieuwe gates* en ruime zitplekken gaat op 5 oktober open voor passagiers.

“We streven ernaar de reis van de klant in Los Angeles naar een nóg hoger plan te tillen, en bouwen aan loyaliteit via state-of-the-art infrastructuur, krachtige netwerkopties, innovatieve technologie en, uiteraard, onze prijswinnende klantenservice,” aldus Scott Santoro, vice-president Global Sales bij Delta. “LAX is één van Delta’s belangrijkste hubs aan de kust, en we stellen alles in het werk om onze passagiers de premium totaalervaring te bieden die zij verdienen.”

Delta versnelde de tijdvakken bij de bouw van T3, en neemt daarmee een voorsprong op de toekomst voor LA en en zijn inwoners. De voltooiing van deze laatste fase van het meerjarige transformatieproject, een gezamenlijke investering van 2,3 miljard dollar, volgt op de  opening op 20 april jl. van de centrale inchecklobby van de faciliteit, het uitgebreide security checkpoint en bagage-afgifte, alsook een eersteklas Delta Sky Club – één van de grootste in het systeem van Delta.

Aanvullend op de nieuwe gates, opent Delta’s belangrijkste concessie- en retailpartner Unibail-Rodamco-Westfield (URW) de komende maanden een waaier van restaurant- en retailopties in Terminal 3, waaronder Alfred Coffee, Chicken + Beer, Jamba Juice, Native en meer. Deze sluiten aan bij Homeboy en Gameway, die beide al open en in bedrijf zijn.

Er staat nog meer te gebeuren op LAX, met de opening van het westelijke hoofdgebouw komend voorjaar, dat een speciaal Delta One-incheckgebied en self-service bagage-afgiftekiosken krijgt. En in 2024 opent een exclusieve Delta One Club zijn deuren, die aansluit op de bestaande Terminal 3 Club en ongeveer 1.000 m2 groot is.

Lees voor volledige informatie het gehele verhaal op de Delta News Hub.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.