#PrideInFlight – Delta-mensen streven naar LGBTQ+-voortgang   

Pride

Om de wereld te verbinden moeten we een afspiegeling van de wereld zijn. De LGBTQ+-gemeenschap bestaat uit Delta-medewerkers en klanten en dit weekend werd Amsterdam de derde Europese hoofdstad waar Delta-mensen samenkwamen om de diversiteit te vieren tijdens de Pride-parade van de stad.

In samenwerking met EQUAL, Delta’s LGBTQ+ Business Resource Group, ondersteunt Delta Pride-events in Salt Lake City, Boston, Detroit, Los Angeles, Cincinnati, Minneapolis, Seattle, Londen, Parijs, Atlanta en New York.

Naast sponsoring van parades, maakt Delta zich sterk voor de gemeenschap door medewerkers, betekenisvolle organisaties en LGBTQ+-bewegingen over de hele wereld te steunen.

De luchtvaartmaatschappij sponsort ook groepen die leiding geven aan de strijd, zoals de Human Rights Campagne, en de Gay & Lesbian Alliance Against Discrimination, de National Gay Pilots Association, International Gay & Lesbian Travel Association en CHRIS 180.

Het is een van de redenen waarom Delta werd erkend als een “Beste Werkplek door Diversiteit” door Fortune, voor het derde jaar op rij.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.