Delta voor het vierde jaar op rij ‘Best Place to Work’ voor mensen met een beperking   

Dankzij haar standvastige inzet op het bevorderen van de inclusie van mensen met een beperking op elk niveau van de onderneming, is Delta opnieuw uitgeroepen tot een ‘Best Place to Work’ voor mensen met een beperking. Delta komt deze eer toe voor het vierde jaar op rij.

Van de ca. 180 bedrijven die scoorden op een schaal van 0 tot 100, behaalde Delta een topscore van 100 procent op de Disability Equality Index (DEI) 2019.

award

Dit jaar beoordeelde de DEI ondernemingen op:

  • Inclusiecriteria rondom cultuur en leiderschap
  • Ondernemingsbrede toegang
  • Personeelsbeleid
  • Betrokkenheid bij de gemeenschap
  • Leveranciersdiversiteit

De DEI 2019 vertegenwoordigt een werknemersbestand van meer dan 8,6 miljoen mensen, waarvan bijna 4 procent kan worden aangemerkt als mensen met een beperking.

ABLE, de Business Resource Group van Delta, zet zich in om van Delta de ‘Best Place to Work’ te maken voor werknemers met een beperking. ABLE werkt aan de bevordering van inclusie, respect voor verschillen, gelijke kansen en diversiteit op de werkplek.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.