Delta is US vliegmaatschappij nr. 1 wat duurzaamheid betreft   

sustainability

Delta is een van de 100 meest duurzame bedrijven van Amerika – nummer 27 om precies te zijn – en de nummer 1 van Amerika onder de luchtvaartmaatschappijen, volgens een uitgebreid onderzoek van Barron waarbij 1.000 bedrijven in vijf hoofdcategorieën werden beoordeeld: aandeelhouders, medewerkers, klanten, milieu en gemeenschap.

Delta staat ook voor het vierde achtereenvolgende jaar vermeld op de FTSE4Good Index, is opgenomen in de Dow Jones Sustainability North America Index voor het achtste jaar achtereen en is voorzien van een eervolle vermelding in Fast Company's 2019 World Changing Ideas Awards.

Hier zijn enkele van de hoogtepunten van Delta's sociale verantwoordelijkheid en duurzame inspanningen.

Teruggeven

Delta gaf 1 procent van haar netto inkomsten van het vorige jaar uit aan goede doelen over de hele wereld. In 2018 was dit meer dan $50 miljoen.

In 2019 wordt het de eerste keer dat Delta alle meer dan 80.000 werknemers betaalt om eendag tebesteden aan vrijwilligerswerk in hun gemeenschappen.

Uitstoot verminderen

Delta maakt werk van haar duurzame milieu-inspanningen door de komende vijf jaar honderden toestellen te vervangen door meer brandstofefficiënte A321’s, A220’s en Boeing 737-900ER’s.

Als onderdeel van Delta’s vrijwillige belofte aan CO2-neutrale groei, heeft de maatschappij sinds 2012 bijna 12 miljoen uitstootcompensaties gekocht.

Delta’s nieuwe draadloze IFE helpt de uitstoot te verminderen, omdat het lichter is.

Afval verminderen

Stoppen met plastic voor eenmalig gebruik, zoals rietjes, roerstaafjes en plastic verpakkingen zal er mede voor zorgen dat er naar schatting ruim 136.000 kg plastic afval per jaar minder wordt geproduceerd - gelijk aan het gewicht van twee 757’s.

Delta’s oude uniformen zijn verwerkt in een van de grootste recycleprojecten in de Amerikaanse geschiedenis.

Ondertussen heeft Delta in 10 jaar meer dan 1,3 miljoen kg aluminium aan afval van boord gerecycled — gelijk aan 22 Boeing 747’s. De maatschappij heeft geld van het recycleprogramma gebruikt om huizen te bouwen in samenwerking metHabitat for Humanity.

Mensenhandel bestrijden

Delta heeft haar strijd tegen mensenhandel uitgebreid met verbeterde medewerkerstraining en samenwerking met gemeenschappen. Meer dan 56.000 Delta-medewerkers zijn opgeleid om signalen van mensenhandel te herkennen en de maatschappij heeft dit jaar eenklantbewustzijnscampagne gelanceerd om passagiers te bewegen tot#GetOnBoard.

Vieren van diversiteit

Het niveau van 100% gelijke betaling tussen geslachten bereiken en behouden.

Sponsoren van Pride-events over de hele wereld, waaronder Londen, Parijs, New York en Atlanta. Delta is door Fortune voor het derde jaar op rij erkend als“Beste Werkplek voor Diversiteit”.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.