Delta hoort bij de ‘Beste werkplekken voor millennials’   

Delta is de enige luchtvaartmaatschappij onder de 100 genomineerde bedrijven, te vinden op de 61e plaats op de lijst

Great Place to Work en Fortune hebben Delta Air Lines uitgeroepen tot een van de Beste werkplekken voor millennials in 2019, en dat is de eerste keer voor Delta. De lijst is gebaseerd op feedback van meer dan 4,5 miljoen medewerkers van Great Place to Work-gecertificeerde bedrijven. Delta is de enige luchtvaartmaatschappij onder de 100 genomineerde bedrijven, te vinden op de 61e plaats op de lijst.

Best WorkPlace for Millennials

Het onderzoek van Great Place to Work, een wereldwijd onderzoek- en adviesbureau, bestond uit meer dan 60 elementen van de ervaring van medewerkers op de werkplek. Dit ging van de mate waarin medewerkers leidinggevenden vertrouwen, het respect waarmee ze behandeld worden, de eerlijkheid van beslissingen op de werkvloer, tot hoe hecht het team is waarin ze actief zijn. De notering is gebaseerd op de feedback van medewerkers en bekroont bedrijven die alle medewerkers het beste betrekken, ongeacht wie ze zijn of wat ze doen voor de organisatie.

“Millennials hebben hier en nu te maken met een uniek aantal uitdagingen, zowel in als buiten hun werk, variërend van beperkte studiefinanciering tot een gebrek aan vertrouwen in hun management”, zei Michael Bush, CEO van Great Place to Work. “De Beste werkplekken op deze lijst bieden een groter gevoel van eerlijkheid, samenwerking en professionele ontwikkeling voor millennials. Deze positieve ervaringen stellen hen in staat om zich maximaal in te kunnen zetten op het werk en in de wereld.”

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.