6 Tips om door het drukke zomerreisseizoen te navigeren   

Delta Aircraft

Geen betere tijd om op pad te gaan dan de zomer.

Voordat reizigers hun koffers pakken voor het drukste reisseizoen van het jaar, hierbij een aantal tips om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen:

1.     Arriveer op tijd. Arriveer minimaal drie uur voor het vertrek van een internationale vlucht op de luchthaven en twee uur voor een binnenlandse vlucht binnen de VS. Houdt rekening met bouwwerkzaamheden op plaatsen als LaGuardia (LGA) en Los Angeles (LAX).

2.     Kies voor digitaal met de Fly Delta app. Ga pas op pad als u de Fly Delta app hebt gedownload. de Fly Delta app is uw volmaakte reisgenoot: van automatische check-in of  bagage-tracking met realtime updates tot ‘on the go’ wijzigingen in de reis maken – zoals van stoel veranderen en jezelf verwennen met een upgrade met miles.

3.     Ken uw (handbagage) limiet. Delta-klanten mogen zonder extra kosten een tas/reiskoffer en een persoonlijk artikel meenemen aan boord – zorg er wel voor dat deze in de opbergruimtes boven de zitplaatsen passen of onder de stoel voor u. En bedenkt ook dat u met Delta’s 20-minute bag guarantee voor SkyMiles Members en de bagage-tracking op de app uw koffer kunt volgen en zo de rompslomp kan vermijden.

4.     Bereid u voor op veiligheidscontroles. Denk aan de vloeistoffen, voedsel en elektronica bij de veiligheidscontroles en houd er rekening mee dat beveiligingsmedewerkers u kunnen vragen om sommige items van uw handbagage te verwijderen om ze in een afvalbak te gooien.

5.     Check de weersvoorspelling. Vergeet niet de laatste weersberichten in de gaten te houden bij de voorbereiding van uw reis. In het geval van onverwachte zomerstormen kunt u de status van uw vlucht altijd checken op delta.com of de Fly Delta App. U kunt er op vertrouwen dat Delta-piloten goed voorbereid zijn op onrustig weer onderweg, met toonaangevende instrumenten binnen handbereik voor een probleemloze, veilige reis.

6.     Blijf verbonden en onderhouden onderweg. Beleef een vliegende start van de plannen van vrienden en familie op de grond dankzij gratis berichten via iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger. Nog even het internet op voor last-minute speurwerk? Delta biedt de oplossing met in-flight Wi-Fi, die beschikbaar is om te kopen op vrijwel alle internationale en binnenlandse vluchten.

Meer in de stemming om ontspannen achterover te leunen? – Delta Studio biedt een groot aanbod van recent uitgekomen films, TV-programma’s, populaire podcasts en meer. Delta heeft de grootste van stoel-entertainment voorziene vloot van de wereld, gratis voor klanten in alle cabines via rugleuningschermen of door te streamen naar een eigen apparaat.

 
 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.