Nieuwe terminal voor Delta in New Orleans vanaf 15 mei   

Delta krijgt vanaf 15 mei een nieuw onderkomen in de Big Easy, als alle activiteiten zullen plaatsvinden vanaf Concourse C in de onlangs nieuw gebouwde North Terminal , handig gelegen aan de noordzijde van het vliegveld Louis Armstrong New Orleans International Airport (MSY).

Delta’s laatste vertrek en aankomst op de huidige locatie in Concourse D in de bestaande South Terminal zal plaatsvinden op 14 mei. Vliegtuigen, grondapparatuur en vele andere kritieke voorraden en gereedschappen worden ’s nachts verplaatst vanaf 14 mei voor de daaropvolgende lancering van het nieuwe onderkomen van Delta in de ochtend van 15 mei.

Delta verwacht geen gevolgen voor de activiteiten. Passagiers wordt echter wel geadviseerd om vooruit te plannen als ze gebruikmaken van parkeren bij de luchthaven en om te weten waar ze moeten vertrekken als ze reizen rond 14-15 mei. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.