SkyTeam Go Pass stopgezet   

SkyTeam en de 19 leden hebben besloten om te stoppen met regionale Go Passes. Sinds de introductie van deze Passes, 10 jaar geleden, zijn de passagierswensen veranderd. Om die reden is het huidige aanbod bijgewerkt om aan de klantbehoefte te blijven voldoen.  

Vanaf 1 januari 2019 zijn de volgende regionale Go Passes niet langer beschikbaar.

  • Go Round Asia en South West Pacific
  • Go Africa
  • Go Russia
  • Go Greater China
  • Go USA & Canada
  • Go Europe
  • Go Asia

Let op: de Go Mexico-pas is in 2017 al opgeheven

De wereld rond met Go Round the World

SkyTeam biedt nog steeds de populaire Go Round the World  Pass aan, die flexibiliteit, besparingen en comfortabele verbindingen biedt tussen hubs van SkyTeam. Passagiers kunnen hun eigen route samenstellen van 2 tot 15 stops, met keuze uit 1.150 bestemmingen in meer dan 175 landen.

Tickets die al zijn uitgegeven voor Go Pass-programma’s

Hoewel de meeste van onze SkyTeam-leden hun Go Pass-programma’s op 1 januari 2019 hebben gestopt, honoreert Delta alle tickets die op of vóór 9 januari 2019 zijn uitgegeven voor de SkyTeam Go Pass-programma’s. Tot 31 december 2019 blijft de informatie over tarieven en algemene voorwaarden beschikbaar op SkyTeam.biz , in het onderdeel Travel Agents, voor programmaregels en als snelle referentiegids.

Wijziging/terugbetaling van tickets die al zijn uitgegeven

Eventuele wijzigingen/terugbetalingen moeten volgens normale richtlijnen worden afgehandeld op basis van de oude tarieven tenzij er iets aan de eerste coupon is gewijzigd.  Als de eerste coupon op een route is gewijzigd, moet de route opnieuw geprijsd worden tegen de huidige tarieven.

Aanvullende bronnen

Neem voor meer informatie contact op met GoPass.Support@skyteam.com  of bezoek

www.skyteam.com/en/round-the-world-planner .

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.