Virgin Atlantic, Air France and KLM Launch Codeshare Partnership   

Virgin Atlantic, Air France en KLM hebben vandaag hun eerste codeshare-overeenkomst bekendgemaakt – die nieuwe trans-Atlantische reisopties mogelijk maakt naar en van Noord-Amerika, en meer mogelijkheden brengt voor het verzamelen van frequent flyer-mijlen.

De samenwerking maakt het passagiers eenvoudiger om hun ideale reis over de Atlantische Oceaan vorm te geven door vluchten van Air France, KLM, Virgin Atlantic en Delta te combineren. Passagiers die een codeshare boeken profiteren van naadloze verbindingen en een boekingsreferentie. Passagiers die op codesharevluchten reizen kunnen ook mijlen verzamelen en ze inwisselen met het loyaliteitsschema van hun eigen luchtvaartmaatschappij.

  • De samenwerking biedt Virgin Atlantic-passagiers tot 58 nieuwe routes vanaf 18 luchthavens in het VK over de Atlantische Oceaan via Parijs en Amsterdam.
  • Passagiers van Air France en KLM hebben toegang tot 24 nieuwe routes naar Noord-Amerika die door Virgin Atlantic/Delta worden uitgevoerd, vanuit het VK vertrekken en verbindingen hebben via London Heathrow of Manchester.
  • De samenwerking is een significante mijlpaal op weg naar de uitgebreide joint venture tussen Delta, Air France, KLM en Virgin Atlantic
Virgin Atlantic brengt de regio’s in het VK dichter bij Noord-Amerika

Passagiers van Virgin Atlantic hebben nu de keuze uit een groter aanbod aanvullende vluchten op virginatlantic.com – met 58 nieuwe routes vanaf 18 luchthavens in het VK over de Atlantische Oceaan met Air France en KLM.  Enkele voorbeelden van nieuwe reismogelijkheden vanuit het VK zijn Edinburgh – Toronto via Amsterdam en London Heathrow – Chicago via Parijs. 

Air France en KLM vergroten de vluchtmogelijkheden over de Atlantische Oceaan

Passagiers van Air France en KLM hebben toegang tot 24 nieuwe routes naar Noord-Amerika die door Virgin Atlantic en Delta worden uitgevoerd, vertrekken vanuit het VK en verbindingen hebben via London Heathrow of Manchester.  Passagiers profiteren van een groter aantal vluchten naar bestemmingen als Miami vanaf Amsterdam via London Heathrow en meer opties om te vliegen tussen Parijs en New York-JFK via Manchester.   

Meer mogelijkheden om met Delta te vliegen

Delta bouwt verder aan succesvolle samenwerkingen met Air France, KLM en Virgin Atlantic, waardoor klanten meer mogelijkheid hebben om te vliegen op Delta’s trans-Atlantische diensten. Virgin-passagiers die tussen het Verenigd Koninkrijk en de VS reizen, hebben nu de mogelijkheid om op alle Delta-vluchten over te stappen in Amsterdam en Parijs. Daarnaast hebben passagiers van Air France en KLM meer mogelijkheden om non-stop of via het VK naar de VS te vliegen met alle Delta-diensten.  

Virgin Atlantic, Delta en Air France–KLM zijn van plan later in 2019 een uitgebreide joint venture op te zetten. Afhankelijk van de uiteindelijke goedkeuring van wetgevende instanties gaan de maatschappijen deel uitmaken van een trans-Atlantische samenwerking van $ 13 miljard voor passagiers tussen het VK, Europa en Noord-Amerika, met meer dan 300 dagelijkse trans-Atlantische vluchten, 108 non-stoproutes en meer dan 340 bestemmingen.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.