Eén stap dichterbij duurzaam zakelijk reizen.   

Delta en Deloitte zijn een stap dichterbij duurzaam zakelijk reizen, dankzij een overeenkomst voor duurzame vliegtuigbrandstof (SAF) die een deel van Deloitte’s zakelijke reizen bestrijkt.

Deloitte is één van Delta’s eerste zakelijke klanten die door Delta gefaciliteerde SAF inkopen. Het is onderdeel van de al lang bestaande inzet van de luchtvaartmaatschappij om met klanten samen te werken aan gedeelde doelstellingen voor het grotere welzijn van onze planeet.

Door gebruik te maken van SAF vertegenwoordigt de overeenkomst een emissiereductie gedurende de levenscyclus van ongeveer 1,000 ton kooldioxide, het equivalent aan CO2 die wordt afgevangen door 1,306 hectare Amerikaanse bossen of 756 voetbalvelden in één jaar.

Om haar SAF-overeenkomst met Deloitte kracht bij te zetten, sloot Delta een afzonderlijke SAF-leveringsovereenkomst met Neste, een toonaangevende producent van emissiearme, hernieuwbare brandstof voor vliegtuigen.  Neste's SAF is gemaakt van duurzaam gewonnen, hernieuwbaar afval en restmateriaal, en het is een drop-in brandstof die een directe manier biedt om de uitstoot van broeikasgassen gedurende de levenscyclus van vliegtuigen te verminderen.

In het jaar waarin Delta haar investering van 1 miljard dollar  bestemde voor CO2-neutraliteit vanaf maart 2020, blijft het bedrijf gefocust op koolstofreductie en -verwijdering en de betrokkenheid van stakeholders om ervoor te zorgen dat haar activiteiten duurzamer zijn. De samenwerking met Deloitte is één van de eerste waarvan de luchtvaartmaatschappij hoopt dat er nog vele met significante resultaten op beide gebieden zullen volgen. Meer

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.