Delta en Sabre sluiten transformatieve overeenkomst om waardecreatie te versterken.   

Delta en Sabre kondigden maandag een mondiale transformatieve distributieovereenkomst aan, waarmee zij hun reeds lang bestaande partnerschap verder uitbreiden en verandering in de reissector aanzwengelen door middel van commerciële en technologische innovatie. Deze nieuwe, waardegedreven, meerjarige distributieovereenkomst is een ongeëvenaard model dat waarde creëert  voor het gehele reisecosysteem, inclusief reisbureaus en reizigers.

Het New Airline Storefront, ontwikkeld door Sabre in samenwerking met Delta, CWT en enkele andere visionaire partijen, is nu volledig beschikbaar in Sabre Red 360 en voorziet in digitale “productdisplays” die het aanbod van een luchtvaartmaatschappij beter organiseren in een uitstalling naast elkaar, met het doel de winkelervaring van de reiziger te verbeteren – en meer waarde toe te voegen voor zowel verkopers als kopers in het gehele reisecosysteem.

Delta’s omni-channel, klantgerichte aanpak bestrijkt alle kanalen om ervaringen en mogelijkheden te creëren en consumenten een verbeterde winkelervaring bezorgen in het kanaal van hun voorkeur. Deze nieuwe aanpak die de retail transformeert, creëert waarde voor alle stakeholders in het ecosysteem door de ervaring van de reiziger te verbeteren en de consument keuze te bieden.  |  Lees meer

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.