Maak kennis met de vier Delta-leiders in GBTA’s Top 50 Women in Travel   

WINiT van Global Business Travel Association, een netwerk dat zich richt op het stimuleren van positieve verandering van carrièrekansen van vrouwen in reisgerelateerde sectoren, rekent Delta-leiders Allison Ausband, Keyra Lynnn Johnson, Jennie Ho en Edyth Adedeji tot de Top 50 Women in Travel. 

Met indrukwekkende carrières bij Delta, lees hierna wat deze vier inspirerende vrouwen op de lijst van GBTA bracht. 


Allison Ausband

Allison Ausband

Als ‘Outstanding Woman of the Year’ van WINiT, ter erkenning van haar leiderschap en vermogen om uitdagende situaties onder ogen te zien en strategische oplossingen te vinden, is Allison Ausband Delta’s Senior Vice President In-Flight Service (IFS), verantwoordelijk voor Delta’s vluchtervaring.

Ausband leidt een team van 21.000+ cabinemedewerkers over de hele wereld, alsook Delta’s mondiale organisatie rond eten en drinken aan boord. Gedurende het afgelopen jaar navigeerde zij IFS met succes langs meer dan 150 COVID-19-gerelateerde veranderingen die directe impact hadden op het cabinepersoneel, dit alles om de veiligheid van onze mensen en passagiers te borgen.

Zij staat ook aan het hoofd van Delta's Executive Steering Committee Against Human Trafficking en geeft leiding aan Delta’s inspanningen voor de Breast Cancer Research Foundation. 


Keyra Lynn Johnson

Keyra Lynn Johnson

Johnson staat aan het hoofd van Delta’s Diversity, Equity & Inclusion (DEI) strategie als Delta’s eerste Chief Diversity, Equity & Inclusion Officer. Zij ontwikkelde voor Delta  een drieledige strategie om meer vrouwen naar leiderschap te laten doorstromen, in combinatie met aandacht voor diversiteit, gelijkheid en inclusie. De strategie is erop gericht actief in te zetten op diversiteit (D), krachtig te streven naar gelijkheid (E) en bewust te werken aan inclusie (I) op alle niveaus.

Hiertoe behoren de lancering van een serie DEI-trainingen waaraan elke werknemer tegen 2022 moet hebben deelgenomen, nieuwe wervingsprocedures om onbedoelde vooringenomenheid uit te bannen, en het dichten van hiaten in de vertegenwoordiging tussen frontlinie en leiderschap.


Jennie Ho

Jennie Ho

Als President van Delta Vacations fungeert Ho tevens als Executive Sponsor namens Delta’s Commercial MBA Program, treedt zij op als mentor binnen Delta’s leiderschapsontwikkelingsprogramma’s op corporate en divisieniveau, en heeft zij de leiding over Delta’s Chairman’s Club Selection Committee.

Ho startte haar carrière bij Delta in 1998 en vervulde vele managementfuncties binnen de commerciële organisatie. Ze blinkt uit in excellentie, met focus op het bevorderen van toekomstig leiderschap.


Edyth Adedeji

Edyth Adedeji

Adedeji, Director Los Angeles and Southwest Sales, begon in 2010 bij Delta. Resultaatgeoriënteerd, klantgericht en als talentontwikkelaar, bouwt zij aan een inclusieve cultuur waarbinnen alle stemmen worden gehoord.

Adedeji speelde een centrale rol in de Diversity, Equity & Inclusion-cultuurverandering binnen Global Sales, waar zij een conversatie op gang bracht die heeft geleid tot de ontwikkeling van de Eastern Region Action Club, die nu onderdeel is van het DNA van Global Sales.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.