Delta staat klaar om klanten te verwelkomen nu internationale reizen naar de VS worden hervat   

Delta staat klaar om klanten te verwelkomen nu internationale reizen naar de VS worden hervat

Met ingang van 8 november kunnen gevaccineerde internationale reizigers weer naar de VS vliegen dankzij de aankondiging van de regering-Biden dat de reisbeperkingen voor buitenlanders die sinds het begin van de COVID-19-pandemie van kracht waren, worden opgeheven.

 

VACCINATIE- EN TESTVEREISTEN

Buitenlanders worden toegelaten tot de VS met een vaccinatiebewijs en een negatieve COVID-19-testuitslag die binnen 3 dagen vóór vertrek is afgenomen. Gevaccineerde Amerikaanse ingezetenen die terugreizen vanuit het buitenland zijn ook verplicht om een negatieve testuitslag te overhandigen die binnen 3 dagen vóór vertrek is afgenomen, volgens het beleid dat al van kracht is. Ongevaccineerde Amerikaanse ingezetenen moeten zich binnen één dag voor vertrek laten testen en een test aankopen om deze na aankomst te kunnen afnemen.

Delta’s nieuwe gezondheidsverklaring,Delta FlyReady, haalt alle onzekerheden weg rond het voldoen aan gezondheidsvereisten en sluit aan bij de reisschema’s van klanten om het reizen makkelijker te maken. Delta FlyReady stelt de meeste klanten die naar de VS reizen al in staat om vóór vertrek een negatieve testuitslag te uploaden en de komende weken zal ook het uploaden van vaccinatiegegevens mogelijk zijn. Klanten die vanuit de VS naar landen reizen die een vaccinatiebewijs en een negatieve testuitslag vereisen, hebben al de optie om gebruik te maken van Delta FlyReady om beide resultaten te uploaden, en die functionaliteit wordt verder uitgebreid naar andere routes vanuit de VS.

 

DELTA’S INTERNATIONALE NETWERK

Terwijl het aantal vakantiereizen stabiel hoog bleef, voegt Delta wereldwijd meer vluchten toe nu de vraag naar internationale en zakelijke reizen weer aantrekt.

In november kunnen reizigers op weg naar de VS van overzee eenvoudig aansluiten naar Atlanta, Boston, Detroit, New York-JFK, Minneapolis, Seattle en Salt Lake City met meer dan 190 wekelijkse non-stopvluchten vanaf 16 locaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Als we onze partners Air France, KLM en Virgin Atlantic meetellen hebben klanten zelfs nog meer keuze met meer dan 430 wekelijkse vluchten naar de VS.

 

Er staan vijf nieuwe routes en meer gemoderniseerde, zuiniger toestellen klaar voor introductie op Logan International Airport in 2022, waar Boston’s belangrijkste mondiale luchtvaartmaatschappij bouwt aan een primaire hub en internationale gateway.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.