Delta juicht de beslissing van de VS toe om reizigers uit het buitenland te verwelkomen   

Delta Air Lines is dankbaar dat kabinet-Biden vandaag heeft afgekondigd dat vanaf november alle reisbeperkingen voor volledig gevaccineerde buitenlandse reizigers worden opgeheven. Reizen naar de VS wordt voor veel buitenlanders na 18 maanden eindelijk weer mogelijk.

Zodra de beperkingen zijn opgeheven, zijn buitenlanders toegestaan om de VS te betreden met een vaccinatiebewijs en een negatieve COVID-19-testuitslag die binnen 3 dagen vóór de reis is afgenomen. Gevaccineerde Amerikaanse burgers die terugreizen uit het buitenland zijn ook verplicht om een negatieve testuitslag te overhandigen die binnen 3 dagen vóór vertrek is afgenomen, volgens het beleid dat al van kracht is. Echter, elke ongevaccineerde Amerikaanse reiziger moet nu binnen 1 dag voor vertrek en na aankomst een test doen.

“Mensen van over de hele wereld zijn er klaar voor om hun levens weer op te pakken en zich te herenigen met hun dierbaren,” aldus CEO Ed Bastian. “Wetenschap wijst uit dat vaccineren in combinatie met testen de veiligste en meest verantwoordelijke manier is om het internationale reizen te heropenen. Ik juich het toe dat de regering de beperkingen opheft voor de feestdagen van start gaan, zodat families eindelijk weer samen kunnen komen. Wij van Delta, kijken ernaar uit om dierbaren te herenigen en iets bij te dragen aan het economische herstel van de VS."

Verschillende studies hebben de afgelopen 12 maanden uitgewezen dat er een laag risico is van COVID-19-besmettingen in het vliegtuig. Zo toont een peer-reviewed onderzoek van de Mayo Clinic aan dat het risico op blootstelling aan COVID-19 tijdens het reizen, nadat alle passagiers 72 uur voor de vlucht negatief zijn getest, minder dan 0,1% is.

Omdat Delta u het reizen gemakkelijker wil maken, lanceren wij Delta FlyReady, een nieuwe uitkomst voor digitale gezondheidsreferenties. De tool helpt klanten om makkelijker aan de gezondheidsvereisten te voldoen doordat ze tests kunnen beheren en de uitslag wordt bevestigd. Er wordt bovendien aan gewerkt om vaccininformatie op te nemen.

Delta heeft aan de hand van Delta Care Standard gedurende de hele pandemie veilig geopereerd en meer dan 100 gezondheids- en hygiënemaatregelen geïmplementeerd om ons team en onze klanten te beschermen.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.