Delta’s nieuwe Terminal 3 op LAX, met de indrukwekkende Delta Sky Club, is nu geopend   

LAX Sky Club Entrance

De eerste fase van de Delta Sky Way bij LAX is nu open voor passagiers — bijna 18 maanden eerder dan gepland. LAX reizigers die de nieuwe Delta terminal bezoeken, kunnen een meer dan een gestroomlijnde check-in ervaring en blinkende nieuwe faciliteiten verwachten. De nieuwe Delta Sky Club op LAX, die is gesitueerd in de vertrekhal tussen T2 en T3, is voorzien van hoogwaardig design en adembenemend uitzicht en heeft een ongeëvenaarde lounge ervaring in petto voor klanten met Club toegang.  

“De voorbereiding voor de Delta Sky Club is begonnen in 2018, en elk detail – van het zitgedeelte en het eet- en drankaanbod tot aan het hoogwaardige design – is uitgezocht met als doel om een unieke ervaring te creëren voor de passagiers,” aldus Claude Roussel, algemeen directeur – Delta Sky Club.  “Het zal de gasten die de Delta Sky Club bezoeken – om te eten, werken of om simpelweg van het uitzicht te genieten – aan niets ontbreken in deze lounge van wereldklasse voor een vliegveld van wereldklasse.” 

Met meer dan 2780 vierkante meter, is de Delta Sky Club bij LAX Sky Way een van de grootste in het Delta netwerk, met voldoende ruimte voor de gasten om zich terug te trekken, te ontspannen en op te laden. 

De reis begint beneden in de majestueuze lobby, waar gasten zelf kunnen inchecken bij een van de vijf self-service kiosks. Deze kiosks zijn ontworpen voor gebruiksgemak en versnellen de Club-toegang voor gasten. (De grotere van de twee Delta Sky Clubs op T2 blijft open; met beide Clubs in gebruik, kunnen ongeveer 800 gasten tegelijkertijd van de lounges genieten.) 

Na te zijn ingecheckt, gaan de gasten over de monumentale trap of de roltrap naar beneden, langs adembenemende wanddecoraties van zeegolven, om aan te komen bij de met handwerk houten afscherming naar de entree van de Club. 

De lounge is voorzien van verschillende stoelkeuzes om zo een breed reizigers publiek te bedienen, waaronder afgeschermde telefooncellen om rustig te kunnen werken en theaterstijl zitgelegenheden om naar de media muur te kijken. De Club toiletgelegenheden bieden optimaal comfort and privacy voor de gasten en zijn voorzien van een verschoningsruimte voor kinderen, extra grote familietoiletten en acht ruime douches die worden bediend via een virtueel wachtsysteem.  

Overal in de Club zijn verborgen schatten gecreëerd om plezier te bieden. Een van die verborgen schatten is de Coffee Grotto, een rustige hoek die een glamoureuze inkijk biedt in de sfeer van Hollywood’s gouden jaren, met een fraai muurmozaïek  van glastegels uit Italië. 

De Gallery op LAX omvat kunstwerken die zijn verzameld door het Delta Sky Club’s art-programma. De Gallery omvat digitale creaties, beeldhouwwerken en grote mixed-media werken van lokale kunstenaars uit L.A.  

Het pronkstuk van de Club is de Sky Deck, een het hele jaar rond, all-weather terras waar de gasten van een drankje kunnen genieten van de premium bar met uitzicht op downtown Los Angeles en de Hollywood Hills.  

LAX Sky Club Interior
LAX Sky Club Sky Deck
DELTA SKY CLUB OP LAX: UW NIEUWE L.A. UIT ETEN BESTEMMING  

Verdeeld over de lounge kunnen gasten genieten van een variatie aan buffets en drankvoorzieningen met een aanbod van door het seizoen geïnspireerde selectie van verse items, met de keuze tussen ontspannen dineren en de snelle snack voor de gehaaste reiziger.  

Als aanvulling op de wisselende menu’s, heeft the Club een speciaal eet- en drankaanbod dat lokale producenten en restauranttalent in de spotlight zet. Met het Fresh Farm program werkt Delta samen met lokale ambachtelijke producenten, om handgemaakt, regionaal eten en drank te promoten via een weekactie die te vergelijken is met een boerenmarkt pop-up.  

Vanaf 1 juni biedt Delta Sky Club’s Local Flavor programma klanten een inkijk in de regionale keuken door middel van partnerships met opkomende plaatselijke chefs. Met Local Flavor tonen plaatselijke chefs, op rotatiebasis, een kwartaal lang de hoogtepunten van hun favoriete recepten aan de passagiers op doorreis. De eerste Local Flavor chef die zijn opwachting maakt in de LAX Delta Sky Club is Akira Back, een met een Michelin Ster gedecoreerde chef die bekend staat om zijn creatieve interpretatie van de Aziatische keuken met Amerikaanse invloeden.  

Club bar at LAX Sky Club
DELTA’S NIEUWE TERMINAL 3 BIJ LAX 

Delta’s state-of-the-art Sky Way op LAX transformeert de reiservaring van passagiers vanaf het moment van aankomst. Vanaf 20 april ervaren bezoekers van LAX: 

  • Een centraal gelegen hoofdgebouw dat check-in, security and bagage afhandeling samenbrengt  

  • 32 self-service kiosken and 46 check-in locaties 

  • Een 75 meter grote digitale achtergrondmuur met bewegwijzering in Engels and Spaans, Delta Sky Club content en vlucht and gate informatie 

  • Vijf bagage afhandeling carrousels (een aanvullende carrousel opent over een paar weken)  

  • Zeven nieuwe security-lanen (met in totaal 14 operationeel aan het eind van de zomer) 

In de loop van het jaar worden extra mijlpalen bekendgemaakt, waaronder drie vertrek gates die precies op tijd voor het zomer reisseizoen starten. Eveneens deze zomer, kunnen passagiers die hiervoor in aanmerking komen bij vertrek van LAX kiezen voor  digitale identity bij het passeren van de security--wat betekent dat ze gezichtsherkenning technologie gebruiken om naar de gate te gaan, zonder hun ID te tonen of items uit hun tassen te halen. Als de terminal opent, zal deze technology beschikbaar zijn bij de check-in and bagageafgifte locaties; de functionaliteit wordt later uitgebreid tot security lanes and vertrek gates. 

Tot de voltooiing in 2023, zijn Terminal 2 en 3 onveranderd een 27-gate, 110-duizend–m2 groot complex dat Terminal 2 and 3 verbindt met de Tom Bradley International Terminal (Terminal B), voor een snelle post-security verbinding naar Delta and Delta partner-operated vluchten. Als grootste mondiale en snelstgroeiende vervoerder op LAX maakt Delta al jaren werk van het moderniseren en verbeteren van de klantervaring op haar hub aan de westkust, waarvandaan de luchtvaartmaatschappij meer dan 140 dagelijkse vluchten naar 53 bestemmingen wereldwijd verzorgt.

Met de groeiende aanwezigheid op onze hub in Zuid Californië en in de gemeenschap van Los Angeles als geheel, kijkt Delta ernaar uit om de passagiers te verwelkomen op een reis die intuïtiever, efficiënter, makkelijker te plannen en plezieriger is dan ooit tevoren. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.