Binnenkort: Omvangrijke modernisering van drie Delta-hubs nadert voltooiing.   

LGA Exterior

Delta is druk bezig met het bouwen aan de luchthavens van de toekomst — ontworpen met het oog op efficiency, snelheid en comfort, en met de flexibiliteit om aan toekomstige technologische behoeften te voldoen. Gedurende de komende maanden kunnen passagiers op drie Delta-hubs aan de kusten — Seattle, Los Angeles en New York — enkele spannende upgrades tot leven zien komen. Deze investeringen bezorgen passagiers van Delta een sterk verbeterde ervaring, zowel op de grond als in de lucht.

Hier is vast een voorproefje van wat passagiers de komende weken en maanden krijgen te zien.

EEN NIEUW HOOFDGEBOUW OM DE ACTIVITEITEN OP LOS ANGELES INTERNATIONAL AIRPORT TE STROOMLIJNEN

Als grootste mondiale en snelstgroeiende vervoerder op LAX maakt Delta al jaren werk van het moderniseren en verbeteren van de klantervaring op haar hub aan de westkust.

De eerste fase van de nieuwe Delta Sky Way op LAX, een meerjarig verbeterproject van de terminal in samenwerking met Los Angeles World Airports (LAWA), gaat half april open waarbij de passagiers die vanaf LAX vertrekken, binnenkomen via een nieuw hoofdgebouw in Terminal 3 — een state-of-the-art ruimte waar, voor het eerst, het inchecken, security en bagage-afgifte samenkomen. Dankzij de samenwerking van Delta met TSA, stelt nieuwe gezichtsherkenningstechnologie kwalificerende passagiers die vanaf LAX vertrekken in de gelegenheid hun bagage in te checken, door security te gaan en op hun vlucht te boarden, dat alles volledig contactloos door het gebruik van hun digitale identiteit. Dankzij een groter securitycheckpoint profiteren alle reizigers van een snellere doorloop van entree tot gate, terwijl kwalificerende Delta One-passagiers een exclusieve incheckervaring genieten met premiumvoorzieningen.

Tegelijkertijd opent een fonkelnieuwe Delta Sky Club op LAX haar deuren. Deze Club heeft een oppervlakte van bijna 3.000 m2 en is voorzien van premium design-elementen, waaronder een bar die zich uitstrekt van binnen naar het het gehele jaar geopende Sky Deck buiten, waar gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op het centrum van Los Angeles en de iconische Hollywood-letters. Met een topselectie van seizoensgerichte menu-items, riante doucheruimten en voldoende zitplaatsen voor alle soorten reizigers, is de Delta Sky Club op LAX de ideale oase voor reizigers om te werken, te dineren, te spelen, te relaxen of te ontspannen.

Bij voltooiing in 2023 zullen met het 2,3 miljard dollar kostende moderniseringsproject de Terminals 2 en 3 zijn samengevoegd tot een complex met 27 gates en een veilige verbinding met de Tom Bradley International Terminal (Terminal B), die een naadloze, eenvoudig te volgen passagiersbeweging mogelijk maakt.

LAX Sky Club

Impressie van het het hele jaar door geopende outdoor Sky Deck bij Delta’s nieuwe LAX Sky Club

EEN ZWEVEND HOOFDGEBOUW, EENVOUDIGER INCHECKEN, VERBETERDE TOEGANGSWEGEN NAAR LAGUARDIA AIRPORT

Passagiers op New York City’s LaGuardia Airport gaan de resultaten van Delta’s investering van 4 miljard dollar aldaar dit voorjaar genieten.

Passagiers worden verwelkomd in een centrale Delta-terminal die net als LAX is uitgerust met contactloze bagage-afgifte en security check-in. Deze opt-in technologie, die al wordt gebruikt op de Delta-hubs Detroit en Atlanta, is beschikbaar voor alle passagiers die zowel de Fly Delta App als een TSA PreCheck-lidmaatschap hebben. De gecentraliseerde activiteiten stroomlijnen het incheckproces voor passagiers doordat zij niet meer hoeven te bevestigen bij welke terminal zij vertrekken of arriveren. Lokale aankomsten op LaGuardia profiteren van extra parkeerfaciliteiten en efficiëntere wegen naar en van de luchthaven. Op alle brenglocaties zijn bagage-afgiftepunten aanwezig om snel in te checken, en er is een direct-naar-security optie voor reizigers zonder ruimbagage, waardoor zij de lobby geheel kunnen omzeilen en direct naar security doorlopen.

Impressie van de lobby van LGA

Impressie van de centrale inchecklobby op New York - LGA

De voorzieningen op het gemoderniseerde LaGuardia maken de ervaring op de luchthaven mooier, rustiger en comfortabeler—inclusief een kunstprogramma van wereldklasse, mogelijk gemaakt door Delta's partnerschap met het Queens Museum en de Port Authority of New York and New Jersey (PANYNJ), waarbij speciaal vervaardigde werken van plaatselijke New Yorkse kunstenaars worden getoond. Tot de overige voorzieningen behoren dynamische digitale installaties bij de bagagebanden en het securitycheckpoint, grotere gateruimten, door chefs samengestelde dineropties, rustruimten voor hulpdieren en meer.

Delta Sky Club-leden kunnen binnenkort achteroverleunen in de grootste Club van geheel Delta, die haar deuren opent in Terminal C op LaGuardia. Met een geplande oppervlakte van ca. 3.000 m2 en zitplaatsen voor bijna 600 gasten, biedt de Club de reiziger ruim voldoende gelegenheid om te genieten van het beste wat de Clubs hebben te bieden: eersteklas eten en drinken, lokaal geselecteerde kunstwerken, luxe design en meer. In de nabije toekomst krijgt de Club een het hele jaar door geopend Sky Deck dat uitzicht biedt op de stad.

De bouw begon in 2017 als onderdeel van Delta’s grootschalige investering in de luchthaveninfrastructuur van New York. Na voltooiing van het project zullen Terminals C en D zijn samengevoegd tot één hypermoderne faciliteit, met 37 gates, vier hallen en een centrale vertrek- en aankomsthal die het inchecken, de securitycheck en bagage-afhaalpunten eenvoudiger maakt.

NIEUWE TERMINAL OP SEA-TAC OM DE CAPACITEIT TE VERDUBBELEN EN DE WACHTTIJDEN VOOR INTERNATIONALE AANKOMSTEN TE VERMINDEREN

Delta heeft in nauwe samenwerking met de Port of Seattle gewerkt aan de bouw van een 40.000 m2 grote International Arrivals Facility (IAF) op Seattle-Tacoma International Airport (SEA) met het doel de klantervaring significant te verbeteren en de Puget Sound-regio op de kaart te zetten als belangrijke gateway voor toerisme en bedrijfsleven.

Als grootste mondiale luchtvaartmaatschappij op SEA wordt Delta de grootste gebruiker van deze ruimte, en zullen passagiers van Delta de vele voordelen gaan genieten. Met deze moderne terminal, die volgens planning dit voorjaar opengaat, stijgt het aantal internationale gates van 12 naar 20 en wordt de passagierscapaciteit meer dan verdubbeld tot 2.600 passagiers per uur (van 1.200 nu). Gelegen ten oosten van de huidige Concourse A biedt de nieuwe ruimte bagagelocaties en douaneruimten, een ca. 25 meter hoge wandelbrug (de grootste ter wereld over een taxibaan heen) met uitzicht op Mount Rainier en de Olympische bergen die aansluit op Concourse S, alsook een nieuwe security-doorgang die duaal gebruik van gates op Concourse A mogelijk maakt voor aankomende internationale en binnenlandse vliegtuigen.

Internationale reizigers die op SEA arriveren, treffen nieuwe voorzieningen aan, zoals verzorgingsruimten en ruimten voor huisdieren, terwijl zij langs de douane gaan, waarmee een snellere, comfortabeler ervaring wordt gewaarborgd met verbeterde technieken voor snellere paspoortcontrole, die tevens de gemiddelde overstaptijd voor de reiziger met ca. 15 minuten verkort.

SEA International bagagehal

In de bagagehal van SEA International Arrivals is werk te zien van de in Seattle gevestigde kunstenares Marela Zacarías.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.