Zeven tips om over de luchthaven te navigeren   

Een stel op weg door LGA

Delta werkt er hard aan om om het reizen soepeler te maken voor passagiers, maar als gevolg van operationele uitdagingen op sommige luchthavens kan hun ervaring op dit moment minder probleemloos zijn dan we wensen.

Om de passage op de luchthaven voor passagiers wat makkelijker te maken, zijn hier enkele tips om tijdens het hoogseizoen over de luchthaven te navigeren.

1. Check online in

Indien zij daarvoor in aanmerking komen kunnen passagiers tijd besparen door in te checken voordat zij op de luchthaven arriveren. Eventueel vereiste gezondheidsdocumenten zijn te uploaden viaDelta FlyReady, een digitale tool die beschikbaar is op delta.com en via de Fly Delta App.  Passagiers die Delta FlyReady gebruiken profiteren voorts van speciale bagage-afgifte en andere voordelen op geselecteerde luchthavens.

Attentie: bij online inchecken dienen passagiers een attestatie en de verplichte contactinformatie te verstrekken. 

2. Download de Fly Delta App

Met gratis download voor iOS en Android, deFly Delta App zit boordevol handige features, zoals vluchtupdates, routekaartjes, upgrades, omboekopties en meer waarmee passagiers hun reis onderweg kunnen beheren. De app biedt tevens een virtuele wachtrij, zodat passagiers precies weten wanneer zij naar de gate moeten gaan.

3. Ruimbagage?

Passagiers die bagage willen inchecken of moeten betalen voor bagage met overgewicht, dienen bij aankomst op de luchthaven direct naar een incheckbalie te gaan, en dus niet naar de self-servicekiosks.

Even iets over slim inpakken: bewaar alle voorgeschreven medicatie, waardevolle spullen en persoonlijke items altijd in uw handbagage – nooit in de ruimbagage!

4. Label uw bagage

Voordat zij inchecken doen passagiers er verstandig aan te controleren of hun bagage zowel van binnen als van buiten is voorzien van een duidelijk label met hun naam en een telefoonnummer, voor het geval dat. Een opvallend lint, label of riem maakt koffers makkelijker herkenbaar op de bagageband bij aankomst. Met de Fly Delta App kunnen passagiers hun koffers zelfs volgen dankzij Delta’s RFID-bagagelabels.

5. Neem ruim de tijd

Luchthavens zijn druk. Delta adviseert voor internationale vluchten minimaal drie uur vóór vertrek op de luchthaven te arriveren en zelfs eerder bij topdrukte op piekdagen met het oog op de rijen voor inchecken en security.

6. Wees security-wijs

Goed voorbereid zijn voordat zij de securityband bereiken, is een onfeilbare manier om de ervaring voor iedereen makkelijker te maken. Denk eraan: >100 ml vloeistof in doorzichtige plastic verpakking; elektronica uit de handbagage; lege zakken zonder munten, sleutels en telefoons; en mantels/jasjes uit.

7. Langs de Amerikaanse douane (U.S. Customs and Border Protection)

Voor reizen naar de VS is een actuele ESTA of toepasselijk visum essentieel, zelfs indien passagiers overstappen naar een ander land voorbij de Verenigde Staten. Informatie over wat vereist is, is beschikbaar op de Delta Travel Map.

 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.