Delta vraagt klanten en de reiswereld om steun aan de hulpverlening in Oekraïne   

Hulpverlening van het Rode Kruis

Delta vraagt de reiswereld en klanten wereldwijd om steun aan de hulpverlening in Oekraïne door een financiële bijdrage te doen aan:

·       Het Amerikaanse Rode Kruis

·       De Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maan-verenigingen

Het Amerikaanse Rode Kruis en de Internationale Rode Kruisbeweging beschikken over de middelen en infrastructuur om goederen, benodigdheden en getrainde vrijwilligers te verzamelen en te sturen naar plaatsen en mensen waar dat het meeste nodig is.

Delta heeft al meer dan 1 miljoen dollar gedoneerd aan het Amerikaanse Rode Kruis en de Internationale Rode Kruisbeweging ter ondersteuning van humanitaire hulp, waaronder primaire voedingsmiddelen en medicijnen, eerste-hulptraining en opvang bij evacuatie en meer.

De luchtvaartmaatschappij heeft bovendien 100.000 dollar gedoneerd aan de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor de Vluchtelingen ter ondersteuning van humanitaire hulp aan mensen die worden geraakt door de crisis.

Voor meer informatie over de dienstverlening van het Rode Kruis en de wijze waarop zij reageren op deze crisis verwijzen we graag naar redcross.org.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.