Geniet een premium in-flight ervaring deze zomer   

Met de terugkeer van het internationale reizen genieten Delta-passagiers op bijna elke vlucht naar de VS aan boord van de gemoderniseerde Airbus A330-** en Boeing 767-300-vliegtuigen verbeterde services, met keuze uit vier cabineklassen – Delta One of Delta One Suites, Delta Premium Select, Delta Comfort+ en Main Cabin. Beide vliegtuigtypes ondergingen bovendien extra upgrades, zoals vernieuwde toiletten en nieuwe LED-cabineverlichting.

Delta Premium Select, de premium economyklasse van de luchtvaartmaatschappij, biedt nu meer ruimte om te relaxen en de benen te strekken dankzij een bredere stoel, meer recline en een aanpasbare voet- en armsteun. Passagiers genieten van Delta’s onovertroffen entertainmentaanbod op grotere stoelschermen, terwijl zij hun eigen apparatuur kunnen opladen met de stroom- en USB-aansluitingen in hun stoel. Zij ontvangen voorts een vernieuwd toilettasje, noise-cancelling oortjes en een deken en memory-foam kussen om monter en uitgerust te arriveren. Passagiers kunnen later dit jaar nog aanvullende verbeteringen aan de in-flight ervaring binnen Delta Premium Select tegemoetzien.

Passagiers in Delta One genieten verbeterde voorzieningen en services, waaronder: ambachtelijk vervaardigde Someone Somewhere toilettasjes, zacht en comfortabel beddengoed dat is gemaakt van gerecyclede materialenmeer keuze uit drankjes vóór de start, nieuwe cocktailhapjes, een door chef-koks samengestelde driegangenmaaltijd en hemelse desserts met een ijscoupe naar keuze.   

EEN ONTSPANNEN EN PLEZIERIGE REIS IN HET VERSCHIET

Delta FlyReady℠ – de digitale dashboardoplossing van de luchtvaartmaatschappij die passagiers vóór vertrek informeert of zij voldoen aan de toegangsvoorwaarden op hun bestemming, – werd recent geüpdated met verbeterde functies voor passagiers op internationale vluchten. Tot de updates behoren een op de persoon afgestemd overzicht van de reisvoorwaarden op de bestemming, een volledig vernieuwd design en gebruiksvriendelijker functionaliteit, die passagiers in staat stelt hun documenten beter te beheren.

Delta maakt haar inzet op welbevinden waar gedurende de hele reis. Of het nu gaat om vegetarische opties van Impossible Foods, een fonkelnieuw loyaliteitsaanbod van Instacart of het mindful in-flight entertainment van Peloton en Spotify, Delta introduceert meer gepersonaliseerde en gezondheidsbewuste momenten in elke reisfase om te waarborgen dat passagiers comfortabel kunnen reizen.

Het waarborgen van het welbevinden van passagiers op langere termijn vertaalt zich ook in bescherming van onze wereld. Lees meer over hoe deze mindful, gezondheidsbewuste momenten en partnerschappen onderdeel zijn van onze inspanningen om een betere, duurzamer toekomst te creëren.

*Stoelen in verkoop van 01/06/22-31/08/22 vs. stoelen gevlogen van 01/06/21-31/08/21
**Delta Premium Select is vooraf geïnstalleerd op de Delta’s Airbus A330-900neo-vloot

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.