Delta’s nieuwe premium menu’s nemen een hoge vlucht   

On-Board Meals

Deze maand wordt er op 9 km hoogte een reeks verrukkelijke gerechten geserveerd aan passagiers in Delta One, waaronder verrassende nieuwe warme maaltijd- en snackkeuzes en een breder aanbod uit de vegetarische keuken.

STIJLVOL DINEREN TERUG IN DELTA ONE

Internationale passagiers in Delta One op geselecteerde trans-Atlantische routes kunnen weer genieten van een meergangen maaltijdservice, met de terugkeer van Delta’s door chef-koks samengestelde driegangenmenu’s. Tot de hoogtepunten behoren in gemberbier gegaarde ossobucco, ravioli met wilde paddenstoelen en cacciatore van kip.

Er is een ruimer aanbod aan drankjes vóór vertrek, zoals een mimosacocktail, plus een nieuwe selectie van cocktailhapjes als voorafje vóór de maaltijdservice. En als er dan nog een gaatje over is, kunnen passagiers kiezen voor een hemels dessert of een van Delta’s beroemde ijscoupes.

GOED VOOR U, GOED VOOR DE WERELD

Delta serveert nieuwe vegetarische gerechten aan passagiers in Delta Once en First Class, met producten van Impossible Foods en Black Sheep Foods op geselecteerde vluchten langer dan ca. 1.500 km.

Tot de specials behoren een met groene chilikruiden ingewreven Impossible Burger bedekt met gekaramelliseerde uienchutney en manchegokaas op een briochebroodje, of op de Griekse keuken geïnspireerde vegetarische lamsgehaktballen met spinazierijst en fetakaas van Black Sheep Foods.

Plantaardige vleesvervangers smaken heerlijk en zijn vaak  beter voor het milieu, omdat de productie ervan veel minder grond en water vergt. De nieuwe menu-opties zijn onderdeel van Delta’s bredere missie om een  op welness gerichte reis te bevorderen.

NOG MEER TUSSENDOORTJES

Omdat we weten dat passagiers graag meer te kiezen hebben, brengt Delta vanaf deze maand vier snackopties terug aan boord van elke vlucht. Passagiers kunnen kiezen uit Delta’s befaamde Biscoff-koekjes, amandelen, Rold Gold-pretzels en USDA-gecertificeerde repen van biologische pure chocolade met kersen en amandel van  Kate’s Real Food.

 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.