Binnenkort: Wat hebben de Delta Sky Clubs te bieden?   

LAX Sky Club Sky Deck

Delta bouwt aan meerdere ‘state-of-the-art’ Delta Sky Clubs en breidt bestaande Clubs uit om onze gasten die tijdens reizen willen ontspannen en bijkomen een nóg betere ervaring te bieden.

“We creëren de best mogelijke ervaring in onze lounges waardoor elke Club een graag bezocht onderdeel van de reis wordt,” aldus Claude Roussel, managing director van Delta Sky Club. “Van het werken met lokale kunstenaars tot en met het invoegen van nieuwe culinaire elementen, we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om een ervaring en sfeer te bieden die breed wordt gedragen door passagiers van Delta.”

Bekijk hier alvast wat bezoekers van Delta Sky Clubs binnenkort kunnen verwachten:

1. DE GROOTSTE CLUBS IN HET NETWERK OP DE LUCHTHAVENS LOS ANGELES INTERNATIONAL EN NEW YORK-LAGUARDIA

Waar dat maar mogelijk is, breidt het Delta Sky Club-team de capaciteit in belangrijke markten uit en zet in op groei op lange termijn. Dit verklaart waarom Delta zojuist haar grootste, onovertroffen clubs bouwde in New York en Los Angeles, twee ‘key hubs’ waarin de luchtvaartmaatschappij blijft investeren in terminals op de grond en ervaringen in de lucht.

De recent geopende Club op Delta’s nieuwe Sky Way op LAX Terminal 3 omvat stoelen voor meer dan 500 gasten, en de Delta Sky Club op New York’s LaGuardia Airport, die in juni opengaat in de vernieuwde Terminal C van Delta, wordt zelfs groter, met stoelen voor bijna 600 gasten.

In beide clubs kunnen passagiers genieten van meerdere eet- en drinkcounters, slimme ontwerpkeuzes en stoelopties om aan een veelheid van behoeften en -voorkeuren van passagiers te voldoen.

2. NIEUWE LOCATIES EN CLUBUITBREIDINGEN OP BINNENLANDSE EN INTERNATIONALE LUCHTHAVENS

Een volgende nieuwe Delta Sky Club opent haar deuren in Terminal 5 op Chicago-O’Hare komende herfst, terwijl verbouwde clubs openen op de luchthavens van Nashville, Boston en Atlanta komende zomer.

Buiten de VS wordt de Delta Sky Club op Haneda International Airport in Tokio -- gepauzeerd als gevolg van de pandemie -- naar verwachting begin augustus geopend. Delta is op dat moment de enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met een eigen lounge op Haneda.

3. EET- EN DRINKOPTIES MET NADRUK OP LOKALE HERKOMST
LAX Sky Club Bar

Partnerschappen met lokale producenten en getalenteerde chefs zullen gasten met culinaire interesse weten te plezieren in geselecteerde clubs. Het Local Flavor-programma dat nu draait in Boston en vanaf 1 juni beschikbaar is in de Clubs in Los Angeles en Detroit, kent een kwartaalsgewijze afwisseling van lokale chef-koks, waardoor enkele van hun meest populaire recepten beschikbaar zijn voor passerende Club-bezoekers. Local Flavor is naar verwachting actief in Clubs op al onze hubs vanaf oktober.

4. EXCLUSIEVE DELTA ONE CLUBS VOOR JFK EN LAX

Er zijn plannen in de maak voor nieuwe lounges die exclusief zijn bestemd voor Delta One-passagiers. Deze lounges exclusief voor Delta One openen hun deuren op JFK en LAX in 2023 resp. 2024, als volgende investering van Delta in deze belangrijke Amerikaanse gateways. 

De JFK Delta One Club wordt gesitueerd nabij Concourse B in Terminal 4 en krijgt een oppervlakte van ruim 3.000 m2. De Delta One Club op LAX krijgt een oppervlakte van ca. 1.000 m2 en is verbonden met de recent geopende Club in Terminal 3. In beide Clubs kunnen bezoekers een excellent serviceniveau tegemoetzien, waarmee de lounge-ervaring van Delta One-passagiers naar een hoger plan wordt getild.

Aangezien meerdere klanten komende zomer weer gaan vliegen, zal het vernieuwde toegangsbeleid tot de Clubs zorgen voor een betere Club-ervaring voor alle gasten. Ga voor meer informatie naar delta.com.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.