Lezers van Business Traveller UK roepen Delta voor de 5de keer op rij uit tot “Beste Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij”   

Winners of

De kracht van persoonlijk zakelijk contact was dit jaar het thema van de Business Traveller Awards dat voor de eerste keer sinds de pandemie live in Londen (31 oktober) werd gehouden. Delta’s band met in het VK gevestigde klanten bleek sterker dan ooit, nu we voor het 5de jaar op rij tot “Beste Noord-Amerikaanse luchtvaartmaatschappij” zijn uitgeroepen, waarmee we United, American Airlines en Air Canada achter ons laten.

Al meer dan 30 jaar één van de hoogtepunten in de wereld van zakelijk reizen en gastvrijheid, dekken de Business Traveller Awards elk aspect van corporate reizen – van hotels en luchtvaartmaatschappijen tot treinen en autohuur. Er wordt in diverse categorieën gestemd door lezers van het magazine, de belangrijkse publicatie voor frequente zakenreizigers, met negen mondiale edities, waarvan één in de VS.

“Delta heeft hard gewerkt om onze positieve relatie met klanten in het VK te behouden door een verbeterde reiservaring aan te bieden, met meer routes naar de VS en nieuwe producten zoals Delta Premium Select – alle met excellente services aan boord,” aldus Nadia Clinton, salesmanager VK en Ierland. “Deze prijs vijf jaar achtereen winnen bewijst hoezeer Delta wordt gewaardeerd door de zakelijke klanten die we bedienen in één van onze belangrijkste internationale markten.”

Delta’s joint-venturepartner Virgin Atlantic won de “Best Premium Economy Cabin” award.

Andere prijzen die Delta recent won in de EMEAI-regio zijn: “Travel Partner of the Year: Long-haul airline” tijdens de BTA Europe Awards en “Best Airline for Business Travelers – Long Haul” tijdens de Mission Europe Awards.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.