Delta voor het 12de jaar op rij Nr. 1 in jaarlijkse survey van Business Travel News   

Man on laptop in Delta Premium Select
  • Delta is voor het 12de  jaar op rij nummer 1 in de jaarlijkse Airline Survey van Business Travel News
  • Delta won in bijna elke categorie, met als resultaat een hogere totaalscore in vergelijking met 2019  

De corporate reisprofessionals hebben Delta voor het 12de jaar op rij als Nr. 1 gewaardeerd, waarmee zij het antwoord van de luchtvaartmaatschappij op veranderende klantbehoeften alsook haar niet aflatende toewijding aan het consequent communiceren met reizigers en zakenpartners bevestigen.

"We zullen nooit ophouden met investeren in onze mensen, services, netwerk, vloot en infrastructuur om te zorgen voor de naadloze reiservaring die onze klanten van ons mogen verwachten en verdienen,” aldus Steve Sear, Executive Vice President Global Sales and Distribution. “We voelen ons zeer vereerd dat deze buitengewone erkenning ons wederom ten deel valt. Het behoeft geen betoog dat deze erkenning niet mogelijk zou zijn zonder de loyaliteit en ondersteuning van onze gewaardeerde zakelijke klanten en partners, en uiteraard ons Delta-team van wereldklasse.”

Business Travel News is de toonaangevende mondiale bron voor zakelijke reisinformatie en business intelligence, met een bereik van meer dan 44.000 zakelijke klanten die verantwoordelijk zijn voor het uitstippelen van reisbeleid, reismanagement en de aankoop van zakelijke reizen/bijeenkomsten voor hun ondernemingen.

Bij de jaarlijkse survey wordt corporate reisprofessionals gevraagd luchtvaartmaatschappijen te waarderen op een waaier van categorieën, zoals klantenservice, de algehele salesrelatie, de distributie, het netwerk, en de producten en diensten. Delta won in nagenoeg elke categorie, met als resultaat een hogere totaalscore in vergelijking met 2019.

Lees het volledige verhaal op de Delta News Hub.

BTN #12 Logo
 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.