Delta wint de eerste ASTA Green Partner in Travel Award 2022   

Marc Casto, President of Flight Centre Travel Group and Chair of the ASTA Board of Directors (left) and Mat Kutches, General Manager - Agency Sales at Delta Air Lines (right).

De duurzaamheidsinitiatieven van Delta Air Lines werden recent erkend door de American Society of Travel Advisors (ASTA) met de nominatie van Delta als winnaar van  ASTA’s eerste Green Partner in Travel Award. De prijs is gericht op de drie belangrijkste pijlers van duurzaamheid – economie, milieu en maatschappij – en de wetenschappelijk gefundeerde stappen en transparante voortgang die Delta maakt met haar duurzaamheidsdoelstellingen.

Delta heeft haar inspanningen voor een duurzame toekomst van de luchtvaart opgevoerd en blijft slim investeren in disruptieve oplossingen. Geleid door de overtuiging dat u en uw reizigers niet zouden moeten hoeven kiezen tussen de wereld zien en haar redden, zet Delta in op het halen van de emissiedoelstellingen in lijn met de klimaatafspraken van Parijs.

In maart 2020 formuleerde Delta een gewaagde visie en begon aan haar reis op weg naar een klimaatneutrale luchtvaart. Vandaag de dag is Delta’s visie op het pad voorwaarts gericht op een langetermijnstrategie van CO2-reductie door middel van een portfolio van korte-, middellange- en langetermijnacties. Hiertoe behoren de toenemende beschikbaarheid van duurzame vliegtuigbrandstof, meer efficiency, operationele verbeteringen voorbij brandstof alleen, en partnerschap en innovatie om de technologie van de volgende generatie aan te zwengelen.  

Door bij dit alles in te zetten op transparantie en verantwoordelijkheid stelt Delta partners en reizigers in staat om haar duurzaamheidsproces op de voet te volgen via haar jaarlijkse verslag over milieu, maatschappij en goed bestuur  (Environmental, Social and Governance Report).

De foto hierboven: Marc Casto, president van de Flight Centre Travel Group en voorzitter van de raad van bestuur van ASTA (links) en Mat Kutches, general manager Agency Sales bij Delta Air Lines (rechts). 

 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.