BTN Europe roept Delta uit tot “Travel Partner of the Year: Long-haul airline” voor het tweede jaar op rij   

BTN Europe 2022

Delta’s grote succes in Londen blijft aanhouden met het binnenhalen van de “Travel Partner of the Year: Long-haul airline” voor het tweede jaar op rij, tijdens de Business Travel Awards. Deze werden op vrijdag 30 september gehouden in de Britse hoofdstad. Hoewel deze prijscategorie pas sinds 2021 bestaat, heeft Delta een succesvolle geschiedenis bij de Business Travel Awards. Het is het vierde jaar op rij dat de luchtvaartmaatschappij is bekroond, met in de voorgaande jaren drie keer Best Long-Haul Airline en twee keer Best Business Airline op haar naam.

De Business Travel Awards behoren tot de meest vooraanstaande awards van de sector in het Verenigd Koninkrijk. De awards hebben betrekking tot de categorieën luchtvaartmaatschappij, hotel en landvervoer en worden beoordeeld door een jury bestaand uit de BTN Europe redactie en reissector experts. De juryleden prezen de sterke focus van Delta op samenwerking, daarbij opmerkend dat Delta “dit echt ‘ademt’ en dat dit zichtbaar is in alle delen van hun bedrijf, van hun klantenservice, en hun inzet voor duurzaamheid tot hun investeringen in innovatie en de klantervaring, om maar wat te noemen.”

Delta werd geroemd in de “Achievement in Diversity, Equity and Inclusion” categorie voor haar holistische DE&I strategie. Het panel noemde in het bijzonder The Apprentice Program en Delta Analytics Academy als “unieke en positieve manieren om arbeidstekorten in de sector aan te pakken”.  Delta was bovendien finalist in de “Achievement in Sustainability” categorie.

De meest recente prijsuitreiking vond korte tijd plaats nadat de luchtvaartmaatschappij en haar medewerkers werden beloond door FlyerTalk met de prijs voor Best Promotion en Best Loyalty Customer Service in Noord- en Zuid-Amerika. Delta haalde daarnaast twee Skytrax World Airline Awards binnen  – de Best Airline en Best Airline Staff service in Noord-Amerika.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.