Delta werkt samen met Global Citizen in Accra   

Global Citizen Festival

Het Delta-team in Ghana stond op het Global Citizen Festival in Accra op 24 september 2022 zij aan zij met artiesten, wereldleiders, bedrijven, filantropen en andere personen. Global Citizen is een internationale organisatie die zich inzet voor armoedebestrijding, vecht voor gelijkheid en opkomt voor de planeet.  

Het Global Citizen Festival, het eerste evenement in Accra op deze schaal, vond plaats op het Black Star Square. Het markeerde het 65ste jubileum van de onafhankelijkheid en het 20ste jubileum van de Afrikaanse Unie. Tijdens het festival waren er optredens van gevierde Afrikaanse en internationale artiesten waaronder Usher, SZA, Stormzy, Gyakie, Sarkodie, Stonebwoy, en TEMS. Oxlade, Tiwa Savage en Pheelz kwamen uit Nigeria over voor onaangekondigde gastoptredens.

Delta is begaan met duurzaamheid, waaronder het versnellen van de beschikbaarheid van duurzame brandstof en het stimuleren van innovatie van het vliegtuig van de toekomst. De luchtvaartmaatschappij bekommert zich daarnaast om de samenlevingen waarin haar werknemers leven en werken en ondersteunt vrouwen en meisjes in Ghana door middel van de langdurige samenwerking met Breast Care International (BCI). De organisatie onderwijst vrouwen over borstkanker en faciliteert controles in verschillende plattelandsgemeenschappen door het hele land.

Delta’s sales manager in Ghana, mevr. Eloina Badoo richtte zich tot de menigte met de boodschap: “De missie van Delta is om betekenisvolle veranderingen te creëren richting een duurzamere toekomst, en om het wonder van vliegen accessible te houden voor de komende generaties”. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.