Virgin Atlantic sluit zich aan bij Delta in SkyTeam   

Virgin Atlantic Press Conference

Delta’s transatlantische partner, Virgin Atlantic, sluit zich begin 2023 aan bij SkyTeam. Het wordt hiermee het eerste lid uit het Verenigd Koninkrijk dat zich aansluit bij de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. Daarmee wordt het transatlantische netwerk van en naar Heathrow en Manchester verstevigd.

Met Virgin Atlantic aan boord vergroot SkyTeam – waarvan Delta de oprichter is – haar aanwezigheid in Europa, met de toevoeging van Londen-Heathrow als hub, naast Paris-CDG, Amsterdam en Rome. 

Frequent flyers krijgen extra kans om miles te verdienen en in te wisselen bij de leden. Klanten die in aanmerking komen genieten van toegang tot een uitgebreid, wereldwijd lounge-netwerk en profiteren van Sky Priority® vliegveld services. 

Delta en Virgin Atlantic maken deel uit van een transatlantisch samenwerkingsverband dat eveneens de SkyTeam-leden Air France en KLM omvat. De vier partners zijn samen gevestigd in Terminal 3 van London Heathrow, naast de andere SkyTeam-leden Aeromexico en China Eastern. Dit zorgt voo soepele luchthaven-transits ven de meest aangenaam mogelijke aansluitingen voor de passagiers.

SkyTeam is in juni 2000 opgericht door Aeromexico, Air France, Delta en Korean Air en biedt vandaag de dag diensten aan 1000+ bestemmingen verspreid over 6 continenten. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.