Delta verlengt alle nieuwe tickets en vouchers die vervallen in 2021 tot eind 2022   

Delta geeft klanten meer tijd om een trip te plannen en om te boeken dan elke andere Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met een uitbreiding van het reiskrediet die zorgt voor ongeëvenaarde flexibiliteit. Tickets vervallen gewoonlijk één jaar na aankoop, maar met onmiddellijke ingang verlengt Delta de geldigheid van:  

  • Alle tickets die vervallen in 2021 tot en met 31 december 2022 

  • Alle tickets die zijn gekocht in 2021 tot en met 31 december 2022 

Bovendien, om meer bescherming voor meer tickets te bieden, verlengt Delta haar bestaandewaiver voor wijzigingskostenvoor alle Basic Economy-tickets die zijn gekocht tot en met 30 april 2021 – alsook voor alle tickets die oorspronkelijk buiten Noord-Amerika zijn gekocht.  

Delta verlengde vorige lente tot eind 2022 talloze tickets die zijn getroffen door de uitbraak van de pandemie (tickets die zijn gekocht vóór 17 april 2020, met gepland vertrek op of na 1 maart 2020).  

Of het nu gaat om een geannuleerde vakantievlucht vorig jaar waarbij klanten meer tijd nodig hebben om een eCredit te gebruiken, of dat zij overwegen een zomeruitstap te boeken, Delta bewaakt de waarde van hun ticket als de plannen wijzigen. 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.