Delta verlengt blokkering van middenstoelen tot en met april 2021   

Blokkering van middenstoelen

Delta blijft haar toonaangevende inzet om te zorgen voor meer ruimte aan boord waarmaken, door als enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij de blokkering van middenstoelen en de beperking van de capaciteit op alle vertrekkende vluchten tot en met 30 april 2021 te verlengen.

De luchtvaartmaatschappij zorgde voor meer ruimte door de stoelblokkering en de reductie van het totaal aantal passagiers aan boord van elke vlucht sinds april 2020, waarbij zij consequent bleef luisteren naar de wensen van passagiers en hun voorkeuren voorrang gaf.

Delta blokkeert de middenstoelen in Delta Premium Select (waar beschikbaar), Delta Comfort+® en Main Cabin voor 1-2 reizigers, terwijl gezinnen en 3 of meer reisgenoten een middenstoel kunnen blijven kiezen. Op toestellen zonder middenstoelen blijft de luchtvaartmaatschappij één rij gangpadstoelen blokkeren en beperkt zij het totaal aantal passagiers aan boord.

De blokkering van middenstoelen is één van meer dan 100 beschermingslagen die moeten zorgen voor een veilige reiservaring door middel van de Delta CareStandard℠. Tot de overige maatregelen behoren een uitgebreid testprogramma voor werknemers, regelmatige desinfectie van contactrijke oppervlakken, en het twee keer zo vaak als aanbevolen vervangen van industriële HEPA-filters aan boord.

Nadere details over Delta’s stoelblokkeringsbeleid vindt u hier.

 

ZO ZORGT DELTA VOOR GEMOEDSRUST BIJ PLANNEN, BOEKEN EN VLIEGEN

In aanvulling op het verlengen van de stoelblokkering treft Delta voorts andere maatregelen om passagiers gerust te stellen wanneer zij ergens in de komende maanden weer willen gaan reizen, zoals:

  • Het samenstellen van een interactief reisoverzicht met informatie voor passagiers waar Delta vliegt, de meest recente reisvoorwaarden of reisbeperkingen op hun bestemming.
  • Het makkelijker maken om de testvereisten te begrijpen en vóór vertrek testaanbieders te vinden.
  • Het stroomlijnen van een reis door een digitale gids in te zetten die op één plek de boeking, het testschema en automatische documentcontrole beheert op delta.com en de Fly Delta app.
  • Het uitbreiden van sneltestcentra op Delta’s hubs in Minneapolis en Detroit, in navolging van testfaciliteiten in Atlanta, Boston, New York-JFK en Seattle.
 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.