UPDATE: Delta schrapt tariefverschil voor internationale tickets na nieuw testvereiste.   

Waar: Reizen vanaf alle internationale bestemmingen naar de V.S.
Wanneer: Reizen die oorspronkelijk zijn gepland tot en met 16 februari

Delta verlengt haar waiver om klanten meer flexibiliteit te bieden bij het omboeken van internationale tickets, volgend op de door de Amerikaanse overheid verplichte COVID-19-test voor alle internationale aankomsten vanaf 26 januari.

Delta schrapt het tariefverschil voor klanten die een internationaal ticket omboeken dat is gekocht op of vóór 12 januari, indien het ticket oorspronkelijk was gepland tot en met 16 februari. Klanten moeten hun reis omboeken met aanvang op of vóór 1 februari.

Op grond van onze bestaande waiver voor wijzigingskosten kunnen klanten hun reis al omboeken zonder wijzigingskosten. Raadpleeg voor meer informatie onze waiverpagina’s in het Coronavirus Update Center.


Vorige update: 22 januari 2020

Waar: Reizen vanaf alle internationale bestemmingen naar de V.S.
Wanneer: Reizen die oorspronkelijk zijn gepland tot en met 9 februari

Volgend op het nieuwe vereiste  van de Amerikaanse overheid van een COVID-19 test voor alle internationale aankomsten vanaf 26 januari, heeft Delta proactief een waiver voor tariefverschillen uitgegeven voor klanten die internationale tickets omboeken die zijn gekocht op of vóór 12 januari.

Het tariefverschil wordt geschrapt voor klanten die oorspronkelijk staan gepland om internationaal naar de V.S. te reizen tot en met 9 februari, indien zij ervoor kiezen hun reis om te boeken met aanvang op of vóór 25 januari.

Op grond van Delta’s bestaande waiver voor wijzigingskosten kunnen klanten hun reis al omboeken zonder wijzigingskosten. Ga voor meer informatie naar delta.com.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.