Negatieve COVID-19 testuitslag verplicht om de Verenigde Staten binnen te komen.   

Overeenkomstig een nieuwe verordening van de CDC’s (Centers for Disease Control) verplicht Delta alle passagiers die de VS binnenkomen of via de VS doorreizen, vanaf elke locatie buiten de VS, met ingang van 26 januari voorafgaand aan vertrek een negatieve COVID-19 testuitslag te overleggen. De CDC-verordening vereist dat alle passagiers een negatief testresultaat kunnen overleggen van een test die binnen drie dagen vóór vertrek is afgenomen, waarmee weer een extra veiligheidslaag tijdens reizen wordt toegevoegd.

Deze recente CDC-verordening is een aanvulling op het initiatief dat de organisatie vorig jaar nam, waarbij passagiers die naar de VS vliegen vanaf een internationale locatie wordt verzocht om vrijwillig hun gegevens te verstrekken om contactonderzoek mogelijk te maken.

In aanvulling op het tonen van een negatieve COVID-19 testuitslag aan een functionaris op de luchthaven, vereist het CDC-mandaat dat passagiers een attest ondertekenen waarin zij verklaren dat zij een negatieve testuitslag hebben ontvangen. De drie-dagen-vooraf test wordt berekend vanaf het eerste punt van vertrek, dus passagiers op aansluitende vluchten moeten dit in hun reisplannen betrekken. Meerdere landen in de wereld hebben vergelijkbare verordeningen uitgevaardigd, met het doel de gezondheid van medereizigers en medewerkers van luchtvaartmaatschappijen te beschermen.

Alle passagiers die met Delta vliegen dienen zich onverminderd aan de toegangsvereisten voor internationale reizen te houden en zij worden geadviseerd deze voorafgaand aan vertrek te controleren. Delta heeft voorts een waiver uitgegeven die klanten in staat stelt om internationale reizen naar de V.S. die zij op of vóór 12 januari hebben gekocht voor reizen tot en met 9 februari om te boeken, indien hun omgeboekte reis aanvangt op of vóór 25 januari.

Voor meer informatie over deze nieuwe verplichting verwijzen we u naar de toegangsvereisten voor internationale reizen.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.