Het CDC vaardigt een tijdelijk verbod uit op invoer van honden uit hoogrisicolanden in de VS.   

Met ingang van 14 juli 2021 heeft het CDC een tijdelijk verbod uitgevaardigd op de invoer van honden uit landen met een hoog risico op hondsdolheid (rabiës). Hieronder vallen ook honden, waaronder assistentiedieren, die arriveren vanuit landen die geen hoog risico kennen indien de honden gedurende de afgelopen 6 maanden in een hoogrisicoland verbleven. We adviseren passagiers die willen reizen met hun hond dringend kennis te nemen van de Veelgestelde vragen die zijn opgesteld door het CDC. 

Delta adviseert klanten die reizen met een hond naar/vanuit één van de hoogrisicolanden naar de VS, al hun reizen te voltooien voordat het verbod op 14 juli 2021 ingaat.

Neem contact op met Global Sales Support of Delta Reserveringen als u vragen heeft of hulp nodig hebt bij een klant die kwalificeert om wijzigingen aan te brengen in een reservering als gevolg van het tijdelijke CDC-verbod op honden.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.