Nieuwe voorwaarden voor toegang tot de Verenigde Staten   

De Amerikaanse regering heeft nieuwe toegangsvoorwaarden uitgevaardigd voor alle passagiers die naar de Verenigde Staten reizen, met ingang van 8 november 2021. Delta ziet ernaar uit uw klanten weer aan boord te verwelkomen.

Onder de nieuwe regels worden de toegangsbeperkingen voor reizigers die het VK, Brazilië of bepaalde landen binnen de EU hebben bezocht, opgeheven, waardoor zij voor de eerste keer sinds het begin van de pandemie weer worden toegelaten tot de Verenigde Staten. 

Hier is een overzicht van de belangrijkste toegangsvoorwaarden voor klanten die op / na 8 november naar de VS reizen:

1.       REISDOCUMENTEN

Alle niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten dienen over geldige reisdocumenten, zoals een paspoort, VISA of ESTA, te beschikken voordat zij naar de VS vertrekken.

2.       BEWIJS VAN VACCINATIE

Alle niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-Amerikaanse immigranten van 18 jaar en ouder zijn verplicht een bewijs van volledige vaccinatie tegen COVID-19 te tonen.

3.       COVID-19-TESTS

Vóór boarding op een vlucht naar de VS zijn passagiers van 2 jaar en ouder verplicht een bewijs van een negatieve COVID-19-test te tonen.

4.       ATTESTATIEFORMULIER

Er moet eenattestatieformulier worden ingevuld voor alle passagiers van 2 jaar en ouder vóór boarding.

5.       BRON- EN CONTACTINFORMATIE

Alle passagiers zijn verplicht vóór boarding bron- en contactinformatie te verstrekken.

 

Voor een meer gedetailleerd overzicht van de nieuwe reisvoorwaarden, waaronder uitzonderingen, definities en veelgestelde vragen, verwijzen we u graag naarDelta’s Reisvoorwaarden.

 


TOEGANGSVOORWAARDEN TOT DE VS - HANDIGE LEIDRAAD

Het CDC stelde een handige leidraad “Travelling to the United States from a foreign country by air” samen om reisagenten en passagiers op de hoogte te stellen van de toegangsvoorwaarden tot de VS.

 

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.