Mondmaskers zijn volgend op de mededeling van het Witte Huis vanaf nu optioneel voor medewerkers en passagiers   

Volgend op de uitspraak van de U.S. District Court van maandag 18 april heeft de regering Biden bekendgemaakt dat de TSA (Transportation Security Administration) niet langer het federale mandaat dat het dragen van mondmaskers op alle Amerikaanse luchthavens en aan boord van vliegtuigen verplicht stelt, zal handhaven. Met onmiddellijke ingang zijn mondmaskers optioneel voor alle luchthavenmedewerkers, crewleden en passagiers op Amerikaanse luchthavens en aan boord van alle vliegtuigen op binnenlandse en de meeste internationale vluchten.

Werknemers en passagiers van Delta mogen mondmaskers blijven dragen als ze dat willen. Het dragen van een goed passend mondmasker -  zoals een KN95 - beschermt de drager zelfs als mensen om hen heen geen maskers dragen, benadrukt onze Chief Health Officer Dr. Henry Ting.

De communicatie naar onze passagiers en de bewegwijzering en berichtgeving op de luchthaven zullen worden geüpdated om te informeren dat het dragen van maskers vanaf nu optioneel is - dit kan even duren.

Het dragen van mondmaskers kan in andere landen nog steeds verplicht zijn. Meer informatie volgt zodra deze beschikbaar is.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.