Delta verlengt ticketgeldigheid tot eind 2023   

Delta verdubbelt haar inspanningen om passagiers meer flexibiliteit te bieden in hun reisplannen opnieuw door als eerste in de sector een eCredit-verlenging tot eind 2023 aan te bieden.

Met ingang van 12 januari krijgen alle bestaande eCredit-houders een jaar extra flexibiliteit voor omboeken en reizen. Passagiers kunnen hun ticket omboeken tot en met 31 december 2023 voor reizen gedurende heel 2024.

Bovendien krijgen ook alle Delta-passagiers met aanstaande reizen in 2022 of die in 2022 een ticket kopen, de flexibiliteit om hun ticket om te boeken tot en met 31 december 2023, en te reizen gedurende heel 2024, indien hun plannen wijziging ondergaan.

Maak u geen zorgen als de nieuwe vervaldatum nog niet zichtbaar is op de eCredit-documenten; we hebben enige tijd nodig om ons systeem te updaten, maar u kunt ervan op aan dat passagiers tickets kunnen blijven boeken voor reizen op enig moment in 2022 of 2023 met hun bestaande eCredits.

Zodra zij willen omboeken kunnen passagiers hun eCredits eenvoudig inwisselen vanuit hun eigen apparatuur op delta.com/redeem of via de Fly Delta App. Ten overvloede: Delta schrapte ook de wijzigingskosten voor de meeste tickets, waardoor het zelfs nóg eenvoudiger is om wijzigingen in reisplannen te beheren.

 
When visiting Delta Professional, we recommend using one of the following supported browsers. Using an older or non-compatible browser may result in a less than desirable user experience.